Kumppanietu
Tilaajille

No­peim­mil­le! Osta lah­ja­kort­te­ja 300 €:lla saat lah­jak­si miesten housut tai paidan.

Siikajokilaakson tilaajan kumppanietu, kun ostat lahjakortteja 300 €:lla, saat lahjaksi miesten housut tai paidan (arvo 39-49 €).

sinikaarre

Pukeutuminen alkaa alusasuista. Valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon arkeen, työhön, liikuntaan, kotoiluun ja edustustehtäviin. Autamme sinua löytämään sopivankokoisen alusasun ja vartaloasi täydentävän mallin, niin voit unohtaa alusasun olemassaolon. Monipuolinen mallivalikoima tarjoaa sinulle päälypukeutumista täydentävän pohjan. Laaja värivalikoima mahdollistaa tilanteeseen sopivan tuotteen löytämisen. Kuppikoot AA-J, ympärysmitat 65-120 cm.

Hyvää oloa laadukkailla alusasuilla Sinikaarrekaupasta!

Siikajokilaakson tilaajan kumppanietu, kun ostat lahjakortteja 300 €:lla, saat lahjaksi miesten housut tai paidan (arvo 39 -49 €).

Lisäksi kaikki ostokuitit osallistuu Sinikaarre lahjakorttien arvontaan 3 kpl x 50 € lahjakorttia. Arvontapäivä 22.12.2021. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.


Etsimme sinulle sopivat tuotteet laadukkaiden eurooppalaisten valmistajien valikoimasta. Laaja valikoima naisellisia ja värikkäitä Care-liivejä, -bikiniä-, tankiineja- ja uimapukuja. Ryhmät ja rintaproteesin sovitukset ajanvarauksella.

Alusasujen erikoisliike Sinikaarre toimii sekä kivijalkaliikkeessä Hallituskatu 25 Oulu ja verkossa sinikaarrekauppa.com
Palvelemme Sinua vuorollasi henkilökohtaisesti ma-pe 11-17, la 11-14 Hallituskadulla.

Tervetuloa! t. Sinikaarre tiimi

Katsele lisää näyteikkunastamme ja sinikaarrekauppa.com!

Lunasta etu Sinikaarteen myymälästä