Kumppanietu
Tilaajille

Si­ni­kaar­teen laa­duk­kaat uima- ja ran­ta-asut

Siikajokilaakson tilaajan kumppanietuna bikinit, uimapuvut ja tankiinit -10 % jopa -60 %

Loihdi itsesi hetkessä rantakuntoon Sinikaarteen laadukkailla uima- ja ranta-asuilla.

kuvakooste

Siikajokilaakson tilaajan kumppanietuna bikinit, uimapuvut ja tankiinit -10 % jopa -60 %.

Etu on voimassa 30.10.2022 asti. Kaikki elo-, syys- ja lokakuun ostokuitit osallistuvat automaattisesti kunkin kuun lopussa 50 €:n lahjakortin arvontaan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Alusasusetin ostajalle pieni lahja 30.10.2022 asti.

Hyvin istuvat ja laadukkaat alusasut kuuluvat jokaisen naisen päivittäiseen pukeutumiseen. Tarjoamme Sinulle aina sopivankokoiset alusasut ja vartaloasi imartelevat mallit, jotta voit unohtaa alusasujen olemassaolon.

Valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon arkeen, työhön, liikuntaan, kotoiluun ja edustustehtäviin. Muistathan hankkia liivit aina käyttötarkoituksen mukaan. Suosittelemme hankittavaksi 3-5 alusasusettiä päivittäiseen käyttöön. Settejä on hyvä täydentää aina 2-4 lisähousuilla. Myymiemme eurooppalaisten valmistajien laajat malli- ja värivalikoimat mahdollistavat sopivien alusasujen löytämisen joka tilanteeseen. Kuppikoot AA-K ja ympärysmitat 65-120 cm. Valittavanasi on jopa 90 eri kokoa samasta mallista ja väristä. Tarjoamme myös laajan valikoiman naisellisia ja värikkäitä Care-liivejä, bikineitä, tankiineja sekä uimapukuja. Care-tuotteiden molemmin puolin olevat taskut hälventävät rintojen erikokoisuutta.

Meitä saat asiantuntevaa henkilökohtaista asiakaspalvelua myös etänä. Halutessasi voit varata myös ostosaikaa liikkeeseemme.

Liikkeeseemme on esteetön kulku.

Palvelemme Hallituskatu 25, Oulu
ti-pe 11-17,  la 11-14.

Katsele ja shoppaile, kun Sinulle sopii www.sinikaarrekauppa.com

Lunasta etu kivijalkamyymälästä