Kumppanietu
Tilaajille

Val­mis­tau­du juh­la­kau­teen

Siikajokilaakson tilaajan kumppanietuna bikinit, uimapuvut ja tankiinit -10 % jopa -60 %

Haluamme tarjota Sinulle kesämieltä

Loihdi itsesi hetkessä rantakuntoon Sinikaarteen laadukkailla uima- ja ranta-asuilla. Runsaasti kesän uutuuksia ja supertarjouksia.

vaaleaasuvaaka

Siikajokilaakson tilaajan kumppanietuna bikinit, uimapuvut ja tankiinit -10 % jopa -60 %.

Etu on voimassa 31.7.2022 asti. Kaikki touko-, kesä- ja heinäkuun ostokuitit osallistuvat automaattisesti kunkin kuun lopussa 50 €:n lahjakortin arvontaan. Voittajalle ilmoitamme henkilökohtaisesti. Alusasusetin ostajalle pieni lahja 31.7.2022 asti.

Wolfordin laadukkailla tuotteilla saat viimeisteltyä itsesi juhlatilaisuuteen nopeasti.
Muista Rakastasi merkkipäivänä Sinikaarteen lahjakortilla.

Hyvin istuvat ja laadukkaat alusasut kuuluvat jokaisen naisen päivittäiseen pukeutumiseen. Tarjoamme Sinulle aina sopivankokoiset alusasut ja vartaloasi imartelevat mallit, jotta voit unohtaa alusasujen olemassaolon.

Valikoimastamme löydät sopivan vaihtoehdon arkeen, työhön, liikuntaan, kotoiluun ja edustustehtäviin. Muistathan hankkia liivit aina käyttötarkoituksen mukaan. Suosittelemme hankittavaksi 3-5 alusasusettiä päivittäiseen käyttöön. Settejä on hyvä täydentää aina 2-4 lisähousuilla. Myymiemme eurooppalaisten valmistajien laajat malli- ja värivalikoimat mahdollistavat sopivien alusasujen löytämisen joka tilanteeseen. Kuppikoot AA-J ja ympärysmitat 65-120 cm. Tarjoamme myös laajan valikoiman naisellisia ja värikkäitä Care-liivejä, bikineitä, tankiineja sekä uimapukuja.

Tarjoamme aina henkilökohtaista palvelua sekä kivijalassa että verkossa. Rintaproteesit, ryhmät ja yksityistilaisuudet ajanvarauksella. Voit varata itsellesi myös yksityistä ostosaikaa liikkeeseemme. Liikkeessämme voit asioida terveysturvallisesti. Käytämme maskeja ja käsidesiä.

Tilaa uutiskirje saat tarjouksemme ensimmäisenä.

Kivijalka: Hallituskatu 25, Oulu
ma-pe 11-17,  la 11-14.
Esteetön kulku liikkeeseemme.
Verkkokauppa: www.sinikaarrekauppa.com Palvelemme myös etänä. Tervetuloa ostoksille.

Lunasta etu verkkokaupasta: