Mainos

5 hyvää syytä kil­pai­lut­taa tai yh­dis­tää lainat

Lue Lead Group Oy:n palvelujohtaja Anna Mäntysen 5 hyvää syytä kilpailuttaa tai yhdistää lainat.

-

Lainojen kilpailuttaminen on ensiarvoisen tärkeää hakiessasi uutta lainaa tai halutessasi yhdistää vanhat lainat yhdeksi yhdistelylainaksi. Pienellä vaivalla on mahdollista saada aikaan jopa tuhansien eurojen säästöt vuositasolla. Lue Lead Group Oy:n palvelujohtaja Anna Mäntysen 5 hyvää syytä kilpailuttaa tai yhdistää lainat. Anna Mäntysellä on useiden vuosien kokemus laina-alalta, joten hänen vinkkeihinsä kannattaa ehdottomasti tutustua!

1. syy: säästä rahaa kilpailuttamalla lainat

Lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen on helppo tapa säästää rahaa. Jo lainaa hakiessa kannattaa kilpailuttaa lainatarjoukset täyttämällä hakemus Joustoluotto.com -palvelussa.

"Monelle asiakkaallemme tulee yllätyksenä, kuinka paljon rahaa lainatarjoukset kilpailuttamalla tai lainat yhdistämällä voi säästää", toteaa Anna Mäntynen.

"Kun asiakas täyttää sivustoltamme löytyvän hakemuksen, yhdistämme hänet edullisimmille lainantarjoajille, jotka valikoituvat yhteistyökumppaneidemme joukosta. Yhteistyökumppaneitamme ovat useat pankit sekä muut rahoituslaitokset, mikä auttaa takaamaan sen, että asiakkaan meiltä saamat lainatarjoukset ovat parhaita ja edullisimpia hänen tilanteessaan. Lainaa on mahdollista hakea 2 000 eurosta aina 60 000 euroon asti ja laina-ajan asiakas voi valita vuodesta 15 vuoteen. Kauttamme haettujen ja kilpailutettujen lainojen korkoprosentit ovat mahdollisimman alhaisia, parhaimmillaan vain 4,5 %. Omien lainatarjousten korkoprosentit kannattaa kuitenkin tarkistaa huolellisesti aina ennen tarjouksen hyväksymistä", neuvoo Anna Mäntynen.

2. syy: säästä rahaa yhdistämällä vanhat lainat

Jos lainojen kilpailuttaminen jäi aikoinaan väliin ja sinulle on kertynyt useita lainoja huonoin ehdoin, kannattaa nämä lainat ehdottomasti yhdistää ja kilpailuttaa uudelleen. Voit tehdä myös tämän näppärästi Yhdistalaina.com -palvelusta löytyvällä lainahakemuksella. Muista tässä tapauksessa rastittaa hakemuksen kohta, jossa ilmoitat hakevasi yhdistelylainaa. Jatkossa sinun tarvitsee maksaa ainoastaan yhden lainan kulut, mikä auttaa säästämään lainan kokonaiskuluissa.

"Monelle asiakkaalle tulee yllätyksenä, että myös vanhoja, jo sovittuja, lainoja voi kilpailuttaa uudelleen ja että ne on mahdollista yhdistää yhdeksi lainaksi. Tieto yhdistelylainasta tuleekin monelle asiakkaalle suoranaisena ahaa-elämyksenä ja saa harmittelemaan vain, ettei tullut yhdistäneeksi lainoja aiemmin", kertoo Anna Mäntynen.

3 syy: säästä aikaa ja vaivaa yhdistämällä vanhat lainat

Kun yhdistät vanhat lainat yhdeksi lainaksi yhdistelmälainan avulla, säästät rahan lisäksi myös runsaasti aikaa sekä vaivaa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että jatkossa sinun tulee huolehtia vain yhden lainan takaisinmaksusta sovitusti ja ajallaan. Näin talouden hoitamisesta ja lainan maksutilanteen seuraamisesta tulee entistä helpompaa ja stressittömämpää.

"Moni asiakas on todennut, että yhdistelylaina on tuonut omaan taloudenpitoon järjestystä, joka on aiemmin tuntunut olevan kadoksissa. Tämä on auttanut vähentämään useiden erillisten lainojen mukanaan tuomaa stressiä ja tuonut omaan ajankäyttöön entistä enemmän järkeä", kertoo Anna Mäntynen.

4. syy: lainojen kilpailuttaminen ja yhdistäminen on helppoa ja nopeaa

"Olen työssäni asiakaspalvelujohtajana huomannut, että moni asiakas empii lainojen kilpailuttamista ja vanhojen lainojen yhdistämistä, koska pelkää tämän olevan haastavaa ja vievän paljon aikaa. Osa pelkää tietynlaista kasvojen menettämistä kuvitellessaan joutuvansa lainojen kilpailuttamisen tai yhdistämisen vuoksi kiertämään useissa pankeissa pankinjohtajien juttusilla hattu kourassa. Moni ei luota omaan osaamiseensa lainojen kilpailuttamisen ja yhdistämisen osalta ja saattaa tyytyä vallitsevaan tilanteeseen, vaikka joutuukin näin maksamaan lainoistaan kohtuuttaman paljon korkoja ja muita kuluja. Kun kerron tällaiselle asiakkaalle mahdollisuudesta kilpailuttaa lainat vain yhdellä hakemuksella, jonka voi täyttää netissä vaikkapa omalla kotisohvalla, asiakas kiinnostuu yleensä välittömästi tästä vaihtoehdosta", taustoittaa Anna Mäntynen.

Lainahakemuksen täyttäminen Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com palveluissa on helppoa eikä sen täyttämiseen kulu muutamia minuutteja kauemmin. Lainoissa on kuitenkin mahdollista säästää kilpailuttamalla, vertailemalla ja vanhoja lainoja yhdistelemällä jopa tuhansia euroja, jolloin pienellä työllä voi säästää merkittävän summan rahaa.

"Moni asiakas on yllättynyt siitä, kuinka palvelumme hoitaa lainojen yhdistämiseen tai kilpailuttamiseen liittyvässä prosessissa suurimman työn ilman lisäkuluja. Pystymme tarjoamaan asiakkaille näin hienon palvelun loistavien yhteistyökumppaneidemme kautta, jotka maksavat meille asiakkaiden puolesta", kertoo Anna Mäntynen.

5. syy: lainatarjousten hyväksymisessä päätösvalta on aina asiakkaalla

"Osa asiakkaista pelkää kontrollin menettämistä ja epäröi siksi lainahakemuksen täyttämistä. Asiakkaan on kuitenkin hyvä tietää, että lainahakemuksen täyttäminen ja lähettäminen sivustollamme ei vielä sido häntä mihinkään eikä aiheuta hänelle kustannuksia. Päätösvalta on aina asiakkaalla ja hän voi vielä lainatarjoukset saatuaan hylätä ne. Näin ei kuitenkaan yleensä käy, sillä lähtökohtaisesti asiakkaillemme lähetetyt lainatarjoukset ovat jo niin tiukkaan kilpailutettuja ja tuovat asiakkaalle niin hyvät edut, että hänen tehtäväkseen jää oikeastaan vain parhaimman tarjouksen valitseminen päältä", sanoo Anna Mäntynen.

-

Yhdistalaina.com ja Joustoluotto.com ovat osa Creditler.com -palvelua, joka on puolueeton rahoitustuotteiden vertailupalvelu Euroopassa.