Mainos

Apua arjen ra­ha­huo­liin: Säästä rahaa hyö­dyn­tä­mäl­lä näitä uusia pal­ve­lui­ta vuo­sit­tain

Uusi verkossa toimiva kilpailutuspalveluiden tuoteperhe tarjoaa ilmaiseksi apua arjen rahahuoliin. Arjen palveluiden kilpailuttaminen onnistuu nyt reilummin netissä.

-

Ydinarvoina reiluus, avoimuus ja rehellisyys

Tuoteperheeseen sisältyy tällä hetkellä kolme verkossa toimivaa kilpailutuspalvelua, jotka keskittyvät sähkösopimuksiin, vakuutuksiin sekä vakuudettomiin lainoihin.

Jokaisen tuoteperheen palvelun missiona on auttaa kuluttajia säästämään rahaa ja välttämään huonoja sopimuksia varoittamalla niistä avoimesti. Reiluus perustuu kilpailutuksen maksuttomuuteen ja sitoutumattomuuteen, eli palveluiden käytöstä ei peritä käyttäjiltä palkkiota, eikä tarjouksien pyytäminen velvoita solmimaan sopimuksia minkään tahon kanssa.

”Halusimme luoda suomalaisille arjen kuluissa säästämistä helpottavat helppokäyttöiset ja oikeasti reilut kilpailutuspalvelut nettiin. Meidän tavoitteenamme on auttaa kuluttajia löytämään aidosti edullisimmat laina-, vakuutus- ja sähkösopimukset. Emme halua tyrkyttää, vaan tarjota tavan löytää parhaat sopimukset sitoumuksetta. Pyrimme siihen, että palvelumme tarjoavat mahdollisimman kattavan kilpailutuksen, jotta kuluttajat pystyvät tekemään järkeviä ja perusteltuja päätöksiä arjen kulujen suhteen", toteaa kilpailutustuoteperheen perustajajäsen Antti Sundberg.

-

Sinun kannattaa kilpailuttaa sähkö, vakuutukset ja lainat vuosittain

Vaikka palveluiden kilpailutus maksaa vain aikaamme, sitä tehdään Suomessa harmittavan vähän. Kyselyiden perusteella 90 % suomalaisista ei ole kilpailuttanut sähkösopimustaan, vakuutustenkin kilpailutus on suhteellisen harvinaista ja vain alle puolet luottoa hakevista suomalaisista pyytää tarjouksen useammalta, kuin kahdelta rahoitusyhtiöltä.

Kilpailutuksen ollessa täysin ilmaista ja sen hoituessa parissa minuutissa, sinulla ei ole kuin voitettavaa. Suurella todennäköisyydellä löydät paremman palvelun edullisemmin – ja sitä helpottamaan tämä uusi tuoteperhe on lanseerattu.

-

Sähköt.net – Kun haluat kilpailuttaa sähkösopimuksen

Sähkösopimus tulisi kilpailuttaa aina määräaikaisen sopimuksen umpeutuessa, muuton yhteydessä tai jatkuvat sopimukset vähintään kahden vuoden välein.

Sähköt.net on helppokäyttöinen sähkösopimusten kilpailutukseen erikoistunut ilmaispalvelu.  Palvelun kanssa yhteistyötä tekevien sähköyhtiöiden tarjoukset löytyvät suoraan sivustolta. Tarjoukset listataan valittujen tarpeiden mukaan, jolloin halvimman tarjouksen löytäminen on helppoa. Jos halvempi sähkösopimus löytyy voisähköyhtiötä vaihtaa suoraan verkkosivuston kautta.

Kerrostaloasunnossa asuvalle sopivin sähkösopimus voi jo tuoda jopa satoja euroja säästöjä vuoden aikana. Potentiaalisesti säästettävät summat nousevat suuremmiksi, kun puhutaan omakotitaloista, vapaa-ajan asunnoista tai yrityksistä. Miksi et tarkistaisi paljonko voit säästää sähkölaskussasi?

-

Lainaa.com – Kun haluat löytää halvimman ja reiluimman lainan

Joka neljännellä suomalaisella on kulutusluottoa maksettavanaan. Kun lainojen määrä on näin suuri, voisi luulla, että lainanhakijat kilpailuttaisivat ne. Näin ei kuitenkaan usein ole, sillä puolet vakuudettomista lainoista on kilpailutettu enintään kahden rahoituspalvelun kesken.

Lainaa.com kilpailuttaa 40 pankin ja rahoitusyhtiön lainatarjoukset yhden hakemuksen avulla. Kilpailutushakemuksen täyttäminen vie noin viisi minuuttia.

Lainaa.comin kilpailutus on maksuton eikä sido ottamaan lainaa. Palvelun avulla voi tarkastaa, miten paljon nykyisen lainan kuluissa voisi säätää vaihtamalla palveluntarjoajaa, ja sitten halutessaan vaihtaa palveluntarjoajaa.

40 yhteistyökumppanin tuella Lainaa.com yksi Suomen kattavimpia vakuudettomien lainojen kilpailutuspalveluita. Palvelu kantaa osaltaan myös ympäristövastuuta, sillä Lainaa.com istuttaa puun jokaisesta palvelun avulla otettua lainaa kohden.

Jos kaipaat reilumpaa, avoimempaa ja rehellisempää lainojen kilpailutusta, suuntaa osoitteeseen Lainaa.com!

-

Insured.fi – Kun haluat säästää vakuutusmaksuissa

Vakuutukset ovat usein palveluita, jotka otetaan pakon vaatiessa. Näistä hyviä esimerkkejä ovat vaikkapa pakolliset koti- ja ajoneuvovakuutukset. Usein näissä palveluissa päädytään ensimmäiseen vastaan tulleeseen vaihtoehtoon oletuksella, että sama palvelu olisi yhtä halpa (tai kallis) muilta kilpailijoilta ostettuna.

Vakuutussalkun sisältöä olisi suotavaa tarkastella ja kilpailuttaa tasaisin väliajoin, vähintään aina laskutuskauden loppupuolella. Insured.fi on digitalisoitu vakuutusten kilpailutuspalvelu, joka on laatuaan ensimmäisiä Suomessa. Sivusto tarjoaa kilpailutuksen henkilö-, asunto- ja ajoneuvokohtaisille vakuutuksille sekä matka- ja eläinvakuutuksille.

Kilpailutus tapahtuu Insured.fin yhteistyökumppaneina toimivien vakuutusyhtiöiden kesken, yhdellä hakemuksella, aivan kuten muissakin tuoteperheen palveluissa. Vakuutusten kilpailutus aukeaa vuonna 2021, jos haluat olla ensimmäisten vakuutuskilpailuttajien joukossa, käy ilmoittautumassa sivustolla tiedotuslistalle, niin kuulet heti palvelun aukeamisesta.

Yhteydenotot tuoteperheen ylläpitoon

Kilpailutuspalveluiden tuoteperheen lanseerauksesta vastaa Digitoimisto SEOSEON. Voit olla yhteydessä palveluihin liittyvissä kysymyksissä suoraan kyseiseen palveluun tai meihin.