Feelia laa­jen­taa lähes uudet tuo­tan­to­ti­lat – uutta väkeä rek­ry­toi­daan ja kou­lu­te­taan tarpeen mukaan

Pyhäntä
Feelian nykyisten tuotantotilojen rinnalle valmistuu vuoden kuluessa 5100 neliötä uutta tuotantotilaa. Perustustyöt ovat jo käynnissä.
Feelian nykyisten tuotantotilojen rinnalle valmistuu vuoden kuluessa 5100 neliötä uutta tuotantotilaa. Perustustyöt ovat jo käynnissä.
Kuva: Sari Kihnula

Puolitoista vuotta sitten uusiin tuotantotiloihin muuttaneelle Feelia Oy:lle rakennetaan 5 100 neliötä uutta toimitilaa.

Feelia Oy:n tehtaanjohtaja Juha Lahti muistelee, kuinka tuotanto aloitettiin yrityksen tarpeisiin rakennetuissa uusissa tiloissa joulukuussa 2018 uskoen, että noin 2 700 neliön tilat riittävät useammaksi vuodeksi.

Kysynnän kasvu on ollut niin voimakasta, että tuotantotilainvestointi katsottiin yrityksen omistavassa Fodelia-konsernissa tarpeelliseksi.

Lahti ei lähde ennustamaan laajennuksen myötä tulevaa henkilöstön rekrytointitarvetta.

– Otetaan koko ajan tarpeeseen uutta väkeä. Nyt meitä on pikkuisen alle 50 työntekijää, kun mukana ovat kentällä työskentelevät. Aina kun on hyviä ehdokkaita tarjolla, ja löytyy sopiva rako palkata, on hyvä olla nimiä valmiina, ketkä olisivat kiinnostuneita työskentelemään meillä.

Mikäli uusi työntekijä tai talossa jo kirjoilla olevalla on halu saada koulutusta tehtäväänsä, kannustaa yritys opiskelemaan.

Yhteistyö oppilaitosten kanssa on jatkuvaa. Muutama työntekijä on osallistunut myös automaatio- ja robotiikkakoulutukseen.

Juttu luettavissa kokonaisuudessaan 2.7. ilmestyvästä Siikajokilaaksosta.