Mainos

Help­po­käyt­töi­set mark­ki­noin­ti­vä­li­neet aut­ta­vat mes­su­ar­jes­sa

Messukauppiaiden työpäivä ei kaipaa lisähaasteita. Pop-up-teltta kasataan käden käänteessä.

-

Messu- ja markkinapäivät ovat useasti pitkiä ja haastavia rupeamia. Liikkuvia osia on jo valmiiksi riittävä määrä, joten omien markkinointivälineiden kanssa taisteleminen ei ole kauppiaiden toiveissa.

Markkinointitarvike.fi on erikoistunut, nimensä mukaisesti, erilaisiin markkinavälineisiin. Näyttävän ja tyylikkään ulkomuodon lisäksi Markkinointitarvikkeen tuotteet on kehitetty helppokäyttöisiksi.

Esimerkiksi Pop-up-teltta on helppo ja järkevä ratkaisu oman myyntipisteen toimivuuden kannalta.

Pienellä vaivalla ammattimaista jälkeä

Kauppiaalle teltta on erityisen tärkeä varsinkin ulkotapahtumissa, mutta pop-up-teltta toimii pätevänä ratkaisuna myös sisätiloissa. Teltta suojaa sateelta, ja kangas on myös palo- ja UV-suojattu.

Markkinointitarvikkeen pop-up-teltan kanssa ei tarvitse tuskailla logististen asioiden kanssa. Kasaaminen ja purkaminen onnistuvat pienellä vaivalla, eikä kuljettaminenkaan tuota ongelmallisia tilanteita. Koko komeus mahtuu purettuna erittäin pieneen tilaan, eli siirteleminen on vähintään yhtä vaivatonta kuin kasaus ja purku.

Vahva alumiinirunko pitää teltan jykevästi pystyssä ja muutamalla napsautuksella tyylikäs kauppapaikka on messukansan ihasteltavissa. Edullisuus ja ammattimaisuus luetaan myös tämän tuotteen eduiksi.

-

Painatus kruunaa kokonaisuuden

Pop-up-teltta on jo itsessään komea ilmestys, mutta kun kauppias lisää siihen oman yrityksensä painatukset, niin lopputulos on mallikelpoinen.

Tämä lisää näkyvyyttä ja antaa myyntipisteellesi todella ammattimaisen ulkomuodon, jota kelpaa esitellä. Painatus on mahdollista suunnitella Markkinointitarvikkeen tiimiläisten kanssa.

Banderollit ja Roll-up-telineet ovat mainio lisäsilaus pisteesi oheen, ja myös näissä tuotteissa on panostettu niiden käytettävyyteen. Pystytys on harmitonta ja vaivatonta, mutta hyöty puolestaan on suuri.

Huoliteltu ja vetovoimainen ulkokuori saa oman kauppapaikkasi erottumaan joukosta. Juuri tämä on markkinoiden ja messujen vilskeessä keskeisessä roolissa.

Lisätietoja: Markkinointitarvike.fi