Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi + Lehti 6 kk vain 49 €, tilaa tästä!

Pääkirjoitus
Tilaajille

Juh­las­sa ei sur­ku­tel­tu

Siikajoen Yrittäjät järjestivät Raahen seutukunnan yrittäjien, kuntien ja yhteistyökumppaneiden kanssa yrittäjäjuhlan, jossa ei surkuteltu menneitä, vaan nostettiin esiin asioita, joista voivat muutkin ottaa opiksi.

Raahen seutukunnan yrittäjien juhlassa oli silmiinpistävää, että kaikessa mahdollisessa suosittiin paikallisia yrittäjiä lähtien tarjoiluista, joista vastasivat Ruonalat ja Korkalat. Koronavuosien jälkeen tuntui hyvältä, että juhlapuheissa ei surkuteltu huonoja vuosia, vaan nostettiin esiin asiat, joihin yritysten menestyminen perustuu.

Siikajoen Yrittäjien puheenjohtaja Kirsi Kivioja painotti, että yritysten ja työpaikkojen säilymiseksi tehtävä työ on kaikkien yhteinen tehtävä. Yrittäjyys on alueen virtakytkin, jos se sammutetaan, niin koko alue sammuu.

Surkuttelun sijaan myös kunnanjohtaja Pertti Severinkangas jakoi tulevaisuuden uskoa todeten, että Siikajoelle investoidaan seuraavien vuosien aikana noin 200 miljoonaa. Kunta investoi vuosittain keskimäärin miljoonan ja yritykset ja yrittäjät loput. Kuntaan rakennetaan uusia vuokra- ja omistusasuntoja. Kuntalaisten palvelut säilyvät ja niitä kehitetään. Omalla hankintapolitiikallaan kunta luo elinvoimaa Siikajoelle.

Usein juhlapuhuja on sitä maineikkaampi, mitä isommasta juhlasta on kyse.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.