Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Kärp­pien jouk­kuees­sa toinen ko­ro­na­vi­rus­tar­tun­ta – ka­ran­tee­ni päättyy juuri ennen ot­te­lua, johon Sii­ka­jo­ki­laak­so arpoo pää­sy­lip­pu­ja

Oulun Kärppien liigajoukkueessa on todettu toinen koronavirustapaus. Pandemian vuoksi myös katsomossa on syytä suojautua turvavälein ja kasvosuojuksin.
Oulun Kärppien liigajoukkueessa on todettu toinen koronavirustapaus. Pandemian vuoksi myös katsomossa on syytä suojautua turvavälein ja kasvosuojuksin.
Kuva: Jukka-Pekka Moilanen

Oulun Kärppien miesten Liiga-joukkueessa on todettu toinen koronavirustartunta. Joukkueen karanteenia on pidennetty 26.10. asti. Myös 13 kuopiolaisen KalPan joukkueen jäsenen katsotaan altistuneen viime perjantain ottelussa.

Kärppien Liiga-joukkueen jäsenellä todettiin koronavirustartunta perjantaina 16. lokakuuta, jonka jälkeen joukkue asetettiin karanteeniin 24. lokakuuta asti. Joukkueen jäsenille tehtiin koronavirustestit viikonlopun aikana. Testien tuloksena löytyi myös toinen koronavirustartunta, jonka johdosta Pohjois-Pohjanmaan sairaanhoitopiiri (PPSHP) pidensi joukkueen karanteenia kahdella päivällä.

Kärpät pelasi KalPaa vastaan Kuopiossa perjantaina 16. lokakuuta. Toinen tartunnan saanut joukkueen jäsen oli joukkueen mukana Kuopiossa. Liiga selvitti Wisehockey-järjestelmästä (pelaajien paikannusjärjestelmä) saatavan datan avulla tartunnan saaneen pelaajan liikkeet ottelun aikana. Tämän tiedon perusteella Pohjois-Savon Sairaanhoitopiiri (KYS) katsoi 13 KalPan pelaajan altistuneen koronavirukselle, ja asetti heidät karanteeniin 26. lokakuuta asti. Joukkueen toimintaa ei kokonaan keskeytetä, mutta KalPan pelaajamäärä ei riitä otteluiden pelaamiseen.

Kärpät pelaa seuraavan kerran Raksilassa keskiviikkona 28. lokakuuta Lahden Pelicansia vastaan. Siikajokilaakso arpoo kyseiseen otteluun neljä kappaletta kahden hengen lippupaketteja. Arvonta pidetään jatkuvien tilaajien kesken ja siihen voi osallistua tekstiviestillä. 15.–21. lokakuuta välisenä aikana. Seuraa ilmoittelua arvonnasta Siikajokilaakson paperilehdestä.