Kauden aluksi Sii­ka­joen edustus kuntoon – jäseniä va­lit­tiin eri ins­tans­sei­hin

Kesäloman jälkeen Siikajoen kunnanhallitus pääsi verryttelemään taitojaan ja karisti lomatomut harteiltaan valitsemalla edustajia eri instansseihin.

Ensi viikolla pidettävään Nouseva Rannikkoseutu ry:n vuosikokoukseen kuntaa edustamaan lähtee kunnanjohtaja Pertti Severinkangas. Hänen henkilökohtainen varajäsenensä on Jari Ojala.

Loka-marraskuun vaihteen syyskokouksessaan Raahen Purjelaivasäätiö valitsee hallituksen ja hallintoneuvoston. Avoimiin edustustehtäviin Siikajoki esittää Satu Kaipiota ja Aila Mäkisaloa. Hallintoneuvostoon Mäkisalon varajäseneksi kunta esittää Pertti Severinkangasta.

Kunnassa alkanut Työtä, taitoa ja tukea -hanke tarvitsee ohjausryhmän ja siihen kunnan edustajan. Tehtävään kunnanhallitus nimesi Kaisa Rannan.

Vielä täytyy seutukunnallinen kotouttamisohjelmakin päivittää. Ohjausryhmään RAS on pyytänyt jäseniä alueen kunnista, ja Siikajoelta työhön tarttuvat Anne Heikkilä, Anne Heilala-Tervo, Elina Matkaselkä, Marko Äijälä, Tuula Kuoppamäki ja Jacqueline Aguilera Velásquez.