Lukijalta
Mielipide

Mikä on yli 10 työn­te­ki­jän paras työ­paik­ka Sii­ka­lat­val­la?

Siikalatvalla voisi olla hanke, mikä on paras yli kymmenen työntekijän työpaikka. Työntekijät ovat parhaita arvioimaan työpaikkaansa, anonyyminä tietenkin. Tuomaristo-raati sitten valitsee parhaan työpaikan ja se työpaikka saisi kunniakirjan lisäksi rahaa joka käytettäisiin työntekijöiden hyvinvointiin tai virkistykseen työpaikalla.

Saisihan työpaikka myös parhaan työpaikan maineen. Valinta voisi olla jokavuotinen perinne. Ellei nyt onni suosi, niin seuraavana vuonna voi yrittää uudestaan.

Hyvä työpaikka on sellainen, jossa työntekijät viihtyvät ja mielellään lähtevät töihin. Ihana työilmapiiri odottaa jokaista eikä ketään syrjitä. Siellä voi työskennellä ilman minkäänlaisia ongelmia. Saat olla juuri sellainen kuin olet, oma itsesi.

Työntekijän työhyvinvoinnin kannaltakin on tärkeää, että on työ, jossa voi työskennellä ja siellä viihdytään. Kaikissa työpaikoissa ei välttämättä ole asiat hyvin, mutta siihen voi tehdä muutoksia ja muutoksia todennäköisesti tehdäänkin, jos on siihen syy.

Paras työpaikkapalkinto olisi hyvä syy laittaa asioita kuntoon. Varmasti jokainen työpaikka Siikalatvalla haluaa olla se paras työpaikka. Yksikin työntekijä joka ei viihdy tai jonka työolosuhteet ovat heikot on liikkaa. Jokaista työntekijää pitäisi arvostaa ja pitää tärkeänä. Eikä työntekijää mitata rahassa.

Paras työpaikkapalkinto vie eteenpäin vielä pitkään. Ei työntekijät ole ikuisti töissä ja uudet työntekijät tulevat mielellään, jos asiat on kunnossa. Siitä on hyötyä kunnallekin.