Otaxi Poh­jan­maa ja 02 Taksi yh­teis­työ­hön - taksin saa ti­lat­tua entistä näp­pä­räm­min so­vel­luk­sel­la

Siikajoki

Otaxi-brändin alla toimiva Pohjanmaan Taksi Oy lähti mukaan 02 Taksi tilauspalveluun. Yhteistyön myötä taksin saa nyt tutun puhelinnumeron lisäksi tilattua entistä toimivamman sovelluksen kautta.

– Ladattavissa oleva applikaatio on ikään kuin kehittyneempi versio Valopilkku-sovelluksesta. Uusi sovellus on kaikin puolin toimivampi ja tarkempi, taksiyrittäjä Hannu Mällinen Ruukin Taksiasemalta kehuu.

Sovellukseen pääsee käsiksi lataamalla sen puhelimen sovelluskaupasta. Sovellus hyödyntää puhelimen gps-paikannusta, joten sitä on helppo käyttää ympäri Suomen. Tällä hetkellä palveluun kuuluu alueiden merkittävimpiä taksiyrittäjiä Pohjois-Pohjanmaan lisäksi muun muassa pääkaupunkiseudulta, Seinäjoelta, Turusta, Tampereelta, Rovaniemeltä ja Oulusta.

Eri takseja voi vertailla helposti hinta- ja saapumisaikatietojen perusteella, sillä sovellus laskee kyydin hinnan etukäteen, kun lähtöosoite ja määränpää ovat tiedossa.

– Mikäli oma sijainti ei ole tarkasti selvillä, niin sovellus löytää osoitteen kyllä automaattisesti ja todella tarkasti. Lisäksi asiakas saa reaaliaikaisen tiedon myös taksin arvioidusta saapumisajasta, Mällinen kertoo.

Taksiyrittäjä vinkkaa, että sovellus antaa lisäksi vapauden valita eri tarpeisiin sopivan taksin.

– Jos on esimerkiksi isompi seurue tai vaikka invataksin tarve, niin tiedon voi syöttää suoraan sovellukseen.

Käyttäjäkokemusten mukaan sovellus on toiminut hyvin myös Siikajoella.

– Latasin sen itse viikko sitten, mutta vielä en ole ehtinyt testaamaan. Nyt kesälomalla ollessa tarkoitus kyllä on, Mällinen nauraa.