Sari Takkula aloitti Py­hän­näl­lä hal­lin­to­sih­tee­ri­nä

Pyhäntä
Pyhännän kunnan uutena hallintosihteerinä on elokuun alussa aloittanut Sari Takkula.
Pyhännän kunnan uutena hallintosihteerinä on elokuun alussa aloittanut Sari Takkula.
Kuva: Sari Kihnula

Viisi vuotta kotikunnassaan Vaalassa sivistyspuolella palvelusihteerinä työskennellyt Sari Takkula oli etsinyt jo jonkin aikaa uusia haasteita. Takkula oli opiskellut työn ohessa liiketalouden ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon ja valmistunut vuosi sitten, ennen joulua tradenomiksi.

Etsinnässä oli kiinnostava työ. kohtuullisen ajomatkan päästä nykyisestä kodista. Pyhännällä töissä kulkeneet sukulaiset rohkaisivat Takkulaa hakemaan paikkaa.

– 1. elokuuta aloitin. Täällä on mukavan rauhallista, tehdään pienellä porukalla töitä. Vaalassa työpisteeni oli koululla, joten työympäristö on nyt hyvin erilainen, Sari Takkula tuumii.

– Hyvin olen päässyt jo asioihin kiinni ja apua on löytynyt heti, jos on tullut jotain kysyttävää. Täällä on hyvä työporukka.

Uudella hallintosihteerillä on hetki aikaa tutustua käytössään oleviin ohjelmiin ja tietoteknisiin järjestelmiin ennen 19. elokuuta olevaa syksyn ensimmäistä kunnanhallitusta, jonka valmistelutyössä mukana olo solahduttaa mukavasti Pyhännän kunnallishallinnon arkeen.