Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Se löytyi -me­dia­mis­sio kutsuu Haa­pa­ve­del­le

Siika–Pyhäjokialueen seurakuntiin kuuluvat kristityt kutsuvat valtakunnalliseen Se löytyi –mediamissioon. Evankeliointikampanjaa toteuttamassa on satoja seurakuntia ja muita kristillisiä toimijoita.

raamattu
raamattu
Kuva: Arkisto / Jaakko Mylly

Siika–Pyhäjokialueen seurakuntiin kuuluvat kristityt kutsuvat valtakunnalliseen Se löytyi –mediamissioon 19.9.–16.10.2022.

Kyse on laajasta evankeliointikampanjasta, toteuttajina 386 seurakuntaa ja 40 muuta kristillistä toimijaa ympäri Suomen.

Tarkoituksena on herätellä suomalaisia miettimään elämän perimmäistä tarkoitusta, lievittää yksinäisyyttä ja auttaa diakonian keinoin apua tarvitsevia. Tärkeällä sijalla ovat kohtaamiset ja keskustelut.

Siika-Pyhäjokialueen tapahtumat on keskitetty Haapavedelle viikolle 40. Torstaina 6.10. on nuorisotalolla nuorten iltatilaisuus ja lauantaina 8.10. Hyttikallion koululla lasten iltapäivätilaisuus. Samassa paikassa kuullaan vielä illalla tositarinoita siitä, miten kristinusko on muuttanut arkea ja tuonut merkityksen elämään. Myyrilässä pidetään Missiokahvilaa neljänä perjantai-iltana 23.9. alkaen.

Maakunnallinen päätapahtuma on 15.10. Oulun Tullisalissa, mukana muun muassa yhdistetyn olympiavoittaja Samppa Lajunen.

Kaikkiin kotitalouksiin jaetaan kampanjan aikana kansankielinen kirjanen kristinuskon perusasioista. Omasta vakaumuksestaan kertovat esimerkiksi urheiluvaikuttaja Kalervo Kummola, laulaja Jippu ja Susijengin koripalloilija Teemu Kotti.

Kirjasta ei jaeta niihin koteihin, joissa on ilmaisjakelukielto. Halutessaan kirjasen voi tilata maksutta soittamalla mediamission ilmaisnumeroon 0800 135135. Valtakunnallisesti mediamissiota koordinoi IRR-TV medialähetysjärjestö.Kirjasta ei jaeta niihin koteihin, joissa on ilmaisjakelukielto. Lisätietoa mediamissiosta osoitteesta selöytyi.fi.

Lisätietoa täältä.