Sii­ka­joen hal­lin­to­joh­ta­jan paikkaa haki seit­se­män – kunta jatkaa ha­ku­ai­kaa

Avoinna olleeseen Siikajoen hallintojohtajan virkaan on hakenut seitsemän henkilöä. Määräaikaan mennessä hakemuksensa jättivat Sirkku Kianto, Leena Kronqvist, Juha Lampi, Vuokko Lukkarila, Rauno Maaninka, Toni Pintamo-Kenttälä sekä Matti Pulkkinen.

Kunnanhallitukselle hakijat eivät riittäneet, vaan se päätti jatkaa hakuaikaa vielä elokuun loppuun asti. Jo jätetyt hakemukset otetaan jatkossakin huomioon.

– Haluttiin enemmän valikoimaa. Epäilimme, että heinäkuu on huono aika hakea uutta henkilöä, kunnanjohtaja Pertti Severinkangas perusteli jatkoaikaa.

Siikajoen hallintojohtajan huoneen ovi on saanut liikettä tämän vuoden aikana. Viran vakituinen haltija Krista Kustula jäi helmikuussa virkavapaalle ja siirtyi OSAO:n sisäiseksi tarkastajaksi. Hänen sijaisekseen valittu Sanna Ylinampa on ilmoittanut siirtyvänsä elokuussa toisen työnantajan palvelukseen.

Koska Kustula on eronnut virastaan ja jäänyt pysyvästi OSAO:n palvelukseen, hakee Siikajoki uutta vakituista hallintojohtajaa. Vaatimuksina ovat ylempi korkeakoulututkinto, kokemus kunnallis- ja henkilöstöhallinnon tehtävistä sekä taloushallinnon johtamisesta.

Hallintojohtajan tehtäväkohtainen palkka on 3 958,76 euroa kuukaudessa. Virassa on kuuden kuukauden koeaika.