Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

SSAB Europe sopi fos­sii­li­va­paan te­räk­sen toi­mit­ta­mi­ses­ta Suomen kat­to­tuo­te- ja te­räs­ka­te­mark­ki­noil­le

SSAB on sopinut sekä JanLa Oy:n että Weckman Steel Oy:n kanssa yhteistyöstä fossiilivapaan teräksen toimittamisessa. SSAB Europen ja JanLan keskinäinen aiesopimus koskee fossiilivapaan teräksen toimittamista Suomen kattotuoteratkaisujen markkinoille vuodesta 2026 alkaen. SSAB Europen ja Weckman Steelin aiesopimus koskee puolestaan fossiilivapaan teräksen toimittamista Suomen teräskate- ja hallituoteratkaisujen markkinoille vuodesta 2026 alkaen.

– Meille fossiilivapaa teräs on tulevaisuudessa keskeinen osa kestävää kattotuotteiden tarjoamaa. Haluamme olla alallamme suunnannäyttäjiä ja pyrimme vähentämään CO2-jalanjälkeä myös omalta osaltamme. Fossiilivapaa teräs kattopeltituotteissa on tärkeä osa kestävän kehityksen tavoitteitamme, sanoo JanLa Oy:n toimitusjohtaja Janne Lahtela SSAB:n tiedotteessa.

Toimitusjohtaja Hannu Jokinen kertoo puolestaan Weckman Steel Oy:n aloittaneen hiilijalanjäljen pienentämisen uudistamalla tuotantonsa ja koko toimitusketjun.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin