Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Ter­ve­tu­loa kes­kus­te­le­maan Sii­ka­pir­tin tu­le­vai­suu­des­ta

On ollut upeaa saada kiitosta siikajokisilta Attendo Siikapirtin hyvästä hoivasta. Iloa himmentää tietysti paikallisten ihmisten huoli ikääntyneiden palvelujen tulevaisuudesta alueella. Vastaanotin asiaan liittyvän adressin sekä kuntapäättäjien kannanoton viime viikolla. Kiitos palautteesta jokaiselle allekirjoittaneelle!

Siikapirtin toiminta on ikääntyneiden hoivan osalta loppumassa. Asukkaille ja työntekijöille on tarjottu mahdollisuutta muuttaa asumaan ja työhön naapurikuntaan Raahen Attendo Merilokkiin. Otimme Siikapirtin toiminnan edellytykset puheeksi tilaajamme eli aiemmin Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymän, nykyisin Pohjois-Pohjanmaan hyvinvointialueen (Pohde) kanssa syys–lokakuussa 2022. Syynä oli kasvava huolemme henkilökunnan riittävyydestä ja saatavuudesta Siikapirtissä.

Siikapirtissä on pieni työyhteisö, joka on haavoittuvainen muutostilanteille kuten sairastumisille, henkilökohtaisille vapaille tai vaikkapa työpaikan vaihdoksille. Vastuullisena toimijana meidän on pidettävä huoli siitä, että asukas- ja lääkitysturvallisuus toteutuu jokaisessa työvuorossa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.