6. jou­lu­kuu­ta Sii­ka­jo­ki­laak­so il­mes­tyi nä­köis­leh­te­nä – linkki uu­sim­paan lehteen löytyy myös täältä

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

THL: Suo­mes­sa 844 uutta ko­ro­na­tar­tun­taa – Poh­jois–­Poh­jan­maal­la 35 tar­tun­taa

Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) raportoi keskiviikkona 844 uudesta koronatartunnasta Suomessa. Sairaalahoidossa olevia on tällä hetkellä 83,  joista tehohoidossa 19. Lisäksi on vahvistettu 11 koronakuolemaa.

Pohjois–Pohjanmaan sairaanhoitopiirissä on todettu 35 uutta tartuntaa, joista 13 Oulussa. Muut tartunnat jakautuvat seuraavasti:

Haapavesi +4

Ii +2

Kempele +1

Kuusamo +2

Liminka +1

Nivala +1

Oulainen +2

Raahe +2

Siikajoki +1

Ylivieska +6

Kainuun sairaanhoitopiirissä on todettu neljä tartuntaa, joista Kajaanissa kolme ja Kuhmossa yksi.

Lapin sairaanhoitopiirissä on todettu viisi tartuntaa, joista kolme Rovaniemellä, yksi Kittilässä ja yksi Pelkosenniemellä. Myös Länsi–Pohjan sairaanhoitopiirissä Kemissä on todettu yksi tartunta.

Viimeisen seitsemän päivän aikana Suomessa on todettu 5 051 uutta koronatartuntaa ja 14 päivän aikana yhteensä 9 786 tartuntaa.

Lue lisää: 12–15-vuo­tiai­den ko­ro­na­ro­ko­tuk­set al­koi­vat Ou­lu­hal­lis­sa, ro­ko­tet­ta­via riitti jonoksi asti – Ky­syim­me, us­kal­taa­ko lapsia ro­kot­taa ja tar­vi­taan­ko ro­ko­tuk­seen van­hem­pien suos­tu­mus?

Ko­ro­na­ti­lan­ne huo­les­tut­taa, va­ro­toi­miin totuttu – Pan­de­mian pa­he­ne­mi­nen puhutti ke­sä­kan­saa Oulun kes­kus­tas­sa