Vuojen py­hän­tä­nen Keijo Mak­ko­nen: antaa hyvän kiertää

Keijo Makkonen oli häkeltyneen ilahtunut saamastaan kunniatittelistä. Pyhännän maa- ja kotitalousseuran puheenjohtaja Maija Alapere ojensi Keijolle henkilökohtaisen kunniataulun.
Keijo Makkonen oli häkeltyneen ilahtunut saamastaan kunniatittelistä.
Keijo Makkonen oli häkeltyneen ilahtunut saamastaan kunniatittelistä.

Perinteisillä Pyhännän Perttuleilla saatiin jälleen uusi merkkihenkilö pitäjään, kun paikallisen maa- ja kotitalousseuran toimesta ojennettiin Vuojen pyhäntänen -titteli urheilu- ja nuorisotoiminnan todelliselle aktiiville Keijo Makkoselle.

Makkonen saa tunnustusta pyhäntästen lasten ja nuorten liikunnallisena tsempparina. Makkonen on ollut monipuolisesti urheilun parissa koko nuoren ikänsä; ensin itse harrastajana ja sen vanavedessä ohjaajana sekä valmentajana.

Siikalatavan Urheilijoiden johtomiehenä Makkonen on laajalti läsnä koko jokivarren urheiluelämässä. Hänen nimi on usein myös paikallislehdessä esillä, sillä Makkonen uutisoi Siikajokilaaksoon niin yleisurheilusta kuin muistakin lajeista.

Perttuleiden toritapahtumassa Keijolta kysyttiin, mikä saa hänet tekemään valtavan määrän vapaaehtoistyötä lasten ja nuorten hyväksi. Keijo muisteli, kuinka hän itse sai nuorena paljon iloa urheilusta sekä tukea urheilun parissa toimineilta aikuisilta, ja totesi että on hyvä antaa saman hyvän kiertää edelleen.

Lue lisää Perttuleista sekä Keijon haastattelu 31. elokuuta lehdestä