Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Ajo­neu­vo­ve­ro jat­kos­sa säh­köi­se­nä – Tra­fi­com luopuu pa­pe­ri­las­kuis­ta, jos asiak­kaal­la Suomi -vies­ti­pal­ve­lu

Mikäli ajoneuvoverolippu on tullut paperilaskuna  ja auton haltijalla on käytössä Suomi.fi -viestit, tulee marraskuun alusta alkaen 2023 alkaen ajoneuvoverolippu ainoastaan Suomi.fi-viesteihin, kertoo Traficom tiedotteessaan..

Liikenne- ja viestintävirasto Traficom lähettää vuosittain noin 7,5 miljoonaa ajoneuvoverolippua. Näistä reilusti yli puolet lähetetään postitse, perinteisenä paperisena laskuna.

– Paperisten laskujen lähettäminen maksaa yhteiskunnalle vuosittain yli neljä miljoonaa euroa. Tavoitteena on saada mahdollisimman moni asiakkaista käyttämään sähköisiä palveluita, esimerkiksi e-laskua tai Suomi.fi-viestejä. Jokainen sähköisesti toimitettu ajoneuvoverolippu säästää paitsi kustannuksia, myös ympäristöä, toteaa erityisasiantuntija Antti Mört.

Ajoneuvoverolipun lähettämisessä otetaan käyttöön Digi- ja väestötietoviraston tarjoama Suomi.fi-viestit 1.11.2023 alkaen. Tämän jälkeen ne asiakkaat, jotka ovat tähän saakka saaneet ajoneuvoveroliput perinteisenä paperipostina ja joilla on jo käytössä Suomi.fi-viestit,

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.