Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Ar­vo-osuus-ti­lien avaajia on nyt pan­keis­sa ruuh­kak­si asti – tilin voi avata itse, jos käy­tös­sä on verk­ko­pank­ki­tun­nuk­set

Tuhannet arvo-osuustilien avaajat ovat ruuhkauttaneet pankkeja. Joillakin pienillä paikkakunnilla Osuuspankin edessä on ollut jonoja ulos saakka. Arvo-osuustilin perustaminen on tullut eteen tuhansille nyt, kun Arvo Sijoitusosuuskunta on hakeutumassa pörssiin.

Kansankapitalismi ottaa suuren harppauksen tänä keväänä, kun osuuskuntana toimiva Arvo Sijoitusosuuskunta, joka on vanhan puhelinosuuskunnan taloudellinen jatkaja, menee ensimmäisenä osuuskuntana Suomessa pörssiin ja vie sinne mukanaan 24 000 osuuskunnan jäsentä. Osuuskunnan meno pörssiin on ainutlaatuista koko maailmassa, ja se on ruuhkauttanut pankkien sijoituspalveluja.

Myyntijohtaja Tommi Ruuska kertoo, että OP Raahentienoossa arvo-osuustilien avaaminen on täyttänyt sijoitustoimintaa hoitavien henkilöiden kalentereita viikoiksi eteenpäin ja muiden sijoitustapaamisten hoitaminen on tullut haasteelliseksi. Suurimmat ongelmat ovat olleet Pohjois-Pohjanmaalla Raahessa, Ylivieskassa ja Oulaisissa, Keski-Pohjanmaalla ja Suomenselän alueella, missä on vanhastaan paljon PPO:n asiakkaita.

Arvo-osuustilejä saavat avata pankeissa vain laissa säädetyn koulutuksen omaavat henkilöt.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.