Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­kun­ta­yh­ty­män kiin­teis­tö­rat­kai­sua jat­ko­sel­vi­te­tään – jae­taan­ko omis­ta­jil­le, myy­dään­kö si­joit­ta­jil­le vai mitä teh­dään?

Raahen seudun hyvinvointikuntayhtymä jatkaa kiinteistöjensä tulevaisuuden vaihtoehtojen selvittämistä. Yhtymähallituksen kesäkuussa tekemän päätöksen mukaisesti Inspira Oy:ltä on tilattu kiinteistöjä koskeva jatkoselvitys.

Selvityksessä on tarkasteltavana järjestelyvaihtoehdot, joissa kuntayhtymän omistamat kiinteistöt joko jaetaan omistajakunnille, myydään sijoittajalle tai hyvinvointikuntayhtymä muutetaan kiinteistökuntayhtymäksi. Nämä kaikki vaihtoehdot toteutettaisiin tämän vuoden loppuun mennessä.

Vaihtoehdossa, jossa kuntayhtymä muutetaan kiinteistökuntayhtymäksi, selvitetään lisäksi kiinteistökuntayhtymän kiinteistöjen jakaminen omistajakunnille ja kuntayhtymän purkaminen, kiinteistöjen myynti sijoittajalle ja kuntayhtymän purkaminen sekä kiinteistökuntayhtymän yhtiöittäminen. Nämä järjestelyvaihtoehdot voitaisiin toteuttaa siirtymäkauden aikana.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin