Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Jo­ki­hel­men Opiston uusi stra­te­gia ko­ros­taa ih­mis­kes­kei­syyt­tä ja mer­ki­tyk­sel­li­syyt­tä, myös ak­tii­vis­ta otetta aiotaan lisätä kun­ta­ken­täs­sä

Jokihelmen opistossa aiotaan ottaa entistä aktiivisempi rooli tulevaisuuden sivistys- ja hyvinvointikunnassa.  Tarkoitus on myös korostaa ihmiskeskeisyyttä ja merkityksellisyyttä.

Näin linjataan Jokihelmen opiston uudessa, vasta hyväksytyssä strategiassa, joka on tiivistetty yhteen sanaan: ihmiskeskeinen.

– Olemme merkittävä kunnan hyvinvointipalvelujen tuottaja tarjoamalla monipuolisia ja laadukkaita harrastus- ja oppimismahdollisuuksia kulttuurin, liikunnan ja taiteen eri aloilla, kertoo opiston rehtori Anu Hultqvist.

Opiston arvot perustuvat elämänikäiseen oppimiseen, kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin, ihmisläheisyyteen ja osallisuuteen. Lisäksi arvoja, joille toiminta rakentuu, ovat elämyksellisyys ja uuden luominen sekä vastuullisuus.

– Visiomme on tuottaa iloa, hyvinvointia, sivistystä ja elämyksiä kaikenikäisille, kertoo Hultqvist.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin