Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kaisa Louet Sii­ka­lat­val­ta ja Esa Lehto Sii­ka­joel­ta alue­val­tuus­toon – Louet keräsi 789 ääntä ja Lehto 735

Historiallisissa ensimmäisissä aluevaaleissa oli ehdolla 17 henkilöä Siikajokivarresta. Heistä Keskustan siikalatvalainen Kaisa Louet ja siikajokinen Esa Lehto saivat taakseen aluevaltuutetun paikan tuoneen äänimäärän.

Siikajokilaakso

Aluevaalien äänten laskennan olleessa myöhään sunnuntaina 99 prosenttisesti tehty Pohjois-Pohjanmaan osalta uskalsi Siikalatvan Rantsilassa perhepiirissä vaalivalvojaisia viettänyt Kaisa Louet jo todeta, että valtuustopaikka on varma.

Siikalatvan kunnan palveluksessa hyvinvointi- ja viestintäpäällikkönä työskentelevä Louet iloitsee kotikunnasta saamastaan 469 äänestä. Hän arvioi, että aiemmissa työtehtävissään sairaanhoitajana ja Siikalatvan kunnan luottamushenkilönä ylikunnallisilla paikoilla menneinä vuosina tehty työ kantoivat hedelmää niin, että vain muutamasta kunnasta ei tullut ensimmäistäkään ääntä. Oulussa Louetin taakse asettui 158 äänestäjää. Kymmeniä ääniä annettiin myös Kempeleestä, Limingasta, Raahesta, Siikajoelta ja Tyrnävältä.

– Onhan tämä ollut jännittävä päivä. Olen iloisesti yllättynyt äänimäärästä. Kai olen jotain tehnyt oikein, Kaisa Louet pohtii.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.