Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kes­kus­tan kan­san­edus­ta­ja­eh­dok­kuu­det rat­ko­taan jä­sen­vaa­leil­la – 29 eh­dok­kaas­ta jatkoon vain 15 suos­tu­muk­sen­sa an­ta­nut­ta

Siikajokilaakso

Keskustan Pohjois-Pohjanmaan piirihallitus totesi kokouksessaan eduskuntavaalien ehdokasasettelusta, että Pohjois-Pohjanmaan piiri voi asettaa 15 kansanedustajaehdokasta vuoden 2023 eduskuntavaaleihin. Kainuun piiri asettaa kolme ehdokasta.

Siikajokivarren pitäjistä  ehdolla ovat Siikajoelta yrittäjä Markus Kuotesaho ja kuljetusalan yrittäjä, kouluttaja Simo Laukkanen. Siikalatvalta ehdolla ovat maa- ja metsätalousyrittäjä, agrologi AMK Liisa Ojantakanen ja ekonomi, sivistysjohtaja Ira Toppinen.

Piiritoimistolle saapui annetussa määräajassa, toukokuun 29. päivään mennessä 29 esitystä ja suostumusta ehdokkaista seuraaviin eduskuntavaaleihin. Listalla on 15 miestä ja 14 naista. Nuoria eli alle 30-vuotiaita on neljä.

Pohjois-Pohjanmaan Keskustan jäsenäänestys pidetään 9.–11.9.2022.  Piirikokouksen päätöksen mukaisesti jäsenäänestys suoritetaan yhtenäisesti koko piirin alueella kiinteissä äänestyspaikoissa ja vaalissa käytetään kolmea ääntä

Syksyllä Pohjois-Pohjanmaan Keskustan piirikokous hyväksyy lopullisen ehdokaslistan eduskuntavaaleihin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.