Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kor­kea­kou­lu­jen yh­teis­ha­ku alkoi – ­Raa­hen tieto- ja vies­tin­tä­tek­nii­kan in­si­nöö­ri­kou­lu­tuk­seen voi nyt hakea

Keskiviikkona alkaneessa korkeakoulujen yhteishaussa on ensimmäistä kertaa mukana Kajaanin ammattikorkeakoulun (KAMK) Raahessa toteutettava tieto- ja viestintätekniikan insinöörin päivätoteutus. Tieto- ja viestintätekniikan AMK-insinöörin koulutus on uusi kokonaisuus, jossa keskitytään ohjelmistokehitykseen ja kyberturvallisuuteen.

KAMKin ammattikorkeakoulututkintoon johtavista Raahessa toteutettavista koulutuksista haettavana on myös konetekniikan insinöörin monimuotototeutus. Korkeakoulujen yhteishaussa nyt mukana olevat koulutukset alkavat syksyllä 2023.

KAMKin ammattikorkeakoulututkintoon johtavissa koulutuksissa on tarjolla kevään toisessa yhteishaussa kaikkiaan lähes 450 aloituspaikkaa tradenomi-, restonomi- ja insinöörikoulutuksessa sekä sairaanhoitaja-, terveydenhoitaja-, sosionomi- ja liikunnanohjaajakoulutuksissa. AMK-tutkintoon johtavia koulutuksia on tarjolla sekä päivätoteutuksena että monimuotototeutuksena Raahen lisäksi Kuusamossa, pääkaupunkiseudulla sekä tietysti Kajaanissa.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.