Pyhännällä juhlittiin: Py­hän­nän ikioma kiek­ko­hel­mi olisi suih­ku­läh­teen­sä an­sain­nut

Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa kiinni lo­mal­la­kin

Tilaajille

Kyl­läs­tyt­tää­kö jo jou­lu­ruo­ka? Älä heitä täh­tei­tä pois, niistä saa tuu­nat­tua vaikka kukkoa ja kiu­saus­ta

Jouluruokaa jää ihan vängälläkin tähteeksi. Rippeitä ei kannata heittää pois, sillä niistä voi loihtia kukkoja, keittoja ja kiusauksia.

Siikajoki/Ruukki

Kokin joulunvietto alkaa jo marraskuun puolivälin jälkeen, kun pikkujoulukausi hurahtaa käyntiin. Parhaimmillaan lounasravintola Kreivin Ajan yrittäjä Antti Ruonala ja vaimo Sari kokkaavat jouluaterian useamman kerran viikossa.

– Siinä saa ihan tarpeeksi laatikoita laittaa ja kinkkuja paistaa. Ei enää oikein jouluna maistu, Ruonala hymähtää.