Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Löy­tö­eläin­toi­min­nan hoi­dos­ta uusi päätös – oi­kai­su­vaa­ti­mus hy­lät­tiin

Siikalatvan kunnanjohtaja Pirre Seppäsen 3. lokakuuta tekemä hankintapäätös Siikalatvan löytöeläintoiminnan hoitamisesta päätettiin uudelleen kunnanhallituksen toimesta.

Siikalatva

Löytöeläintoiminnan tuottamisesta oli tehty kaksi tarjousta, joista valituksi tuli palvelua nykyisinkin tuottajan siikalatvalaisen J.J. Koskela Oy:n tekemä tarjous.

Päätöksestä tehtiin kuntaan hankintaoikaisuvaatimus kilpailutuksessa hävinneen Lemmikkihoitola Vierashuoneen toimesta.

Kilpailutus oli järjestetty Cloudia-järjestelmässä 29.8.–22.9.2022. Määräaikaan mennessä kriteerit käyttäviä tarjouksia tuli kaksi kappaletta. Kilpailutuksen pisteytyksen määrittelyssä hinta vaikutti 70 prosenttia ja laatu 30 prosenttia. Ero hinnassa oli niin merkittävä, että vaikka Vierashuoneen eduksi katsottaisiin kaikki laatupisteet, niin se ei voittanut pisteytyksen perusteella.

Hankintapäätöksestä valittanut Simo Tolonen vaati sopimuksen purkamista ja kilpailutuksen järjestämistä uudelleen. Perusteena valittaja kertoi, että hankintasopimuksen aikaa on lyhennetty viranhaltijapäätöksellä viidestä vuodesta kolmeen vuoteen.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin