6. jou­lu­kuu­ta Sii­ka­jo­ki­laak­so il­mes­tyi nä­köis­leh­te­nä – linkki uu­sim­paan lehteen löytyy myös täältä

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Piklas on mukana päivän lakossa – ­työt­tö­myy­se­tu­jen hei­ken­nys­esi­tys kos­ket­taa ra­ken­nus­alal­la työs­ken­te­le­viä

PRT-Forest konserniin kuuluva ikkunoita ja ovia valmistava Piklas Oy kuului Ammattiliitto Proon ja Teollisuusliiton tiistaille järjestämien lakkotoimien piiriin.

Pyhäntä

Teollisuusliiton tiedotteessa todetaan, että liitto aloitti tiistaina poliittiset lakot hallituksen työelämäheikennyksiä vastaan. Lakoissa on kyse yhden vuorokauden työnseisauksista Lapin ja Oulun vaalipiireissä. Lakot tarkoittavat teollisen tuotannon keskeyttämistä lakon kohteena olevien yritysten toimipaikoissa. Työtaistelutoimet ovat osa SAK:n yhteistä Painava syy -kampanjaa, jonka tavoitteena on puolustaa työntekijöitä hallituksen yksipuolisia heikennysesityksiä vastaan.

Tiistaiaamuna Piklaksen tehtaan portilla olivat lakkovahdissa pääluottamusmies Ari-Matti Autio, työsuojeluvaltuutettu Jouni Leiviskä ja ammattiosaston hallituksen jäsen Niko Riihimäki. Miehet olivat tulleet paikalle noin kello 5.30, kun työvuoro tehtaalla olisi alkanut kello kuusi.

– Ei ole työnantajaa tarkoitus vahingoittaa lakkotoimilla.

:
:

Hyvää joulun aikaa!

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Lue tämä artikkeli ja katso myös muu kiinnostava sisältö Voit peruuttaa tilauksen koska tahansa