Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Py­hän­nän tuore nuo­ri­so­val­tuus­to val­mis­tau­tuu uuteen kauteen

Tuore puheenjohtaja Eino Haataja ehdolla myös maakunnalliseen nuorisovaltuustoon.

Pyhäntä

Pyhännälle valittiin loppuvuodesta uusi nuorisovaltuusto vuosille 2024–2025. Se valitsi järjestäytymiskokouksessaan puheenjohtajakseen Eino Haataja.  Varapuheenjohtajaksi valittiin Venla Heikkinen ja sihteeriksi Heljä Tölli.

Molemmat ovat jo peruskoulun käyneitä ja entisiä nuorisovaltuustolaisia. Heikkinen käy lukiota Oulussa, Haataja opiskelee puolestaan Siikalatvan lukion toisella luokalla. Hänestä nuorisovaltuustotyö on ollut mielenkiintoista ja puheenjohtajuus kartuttaa kokemusta entisestään.

– Olin yhdeksännellä luokalla oppilaskunnan puheenjohtajana, niin sitä kautta on jonkinlaista kokemusta hommasta. En aio stressiä ottaa, mutta kuitenkin kaikki tehtäväni suoritan.

Tulevat tehtävät vienevätkin Haatajaa myös kauemmas, sillä Pyhännän kunta esittää häntä edustajakseen Pohjois-Pohjanmaan nuorisovaltuustoon.

Pyhännän nuorisovaltuuston kokoonpano vaihtui suurimmaksi osaksi ja mukana on sekä peruskoululaisia että lukiolaisia. Puheenjohtajaksi valittu Eino Haataja (takana) on mukana jo toista kautta.
Pyhännän nuorisovaltuuston kokoonpano vaihtui suurimmaksi osaksi ja mukana on sekä peruskoululaisia että lukiolaisia.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin