Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Sii­ka­jo­ki­laak­son kun­toi­lu­kam­pan­ja alkaa kes­ki­viik­ko­na – ­suo­ri­tuk­set il­moi­te­taan säh­köi­ses­ti kam­pan­ja­viik­ko­jen jälkeen

Siikajokilaakson kuntoilukampanja alkaa. Liikuntasuoritukseksi käy hyvin esimerkiksi pyöräily tai kävely.
Siikajokilaakson kuntoilukampanja alkaa. Liikuntasuoritukseksi käy hyvin esimerkiksi pyöräily tai kävely.
Kuva: Jukka Leinonen /arkisto

Marraskuun ensimmäisenä päivän starttaa Siikajokilaakson perinteinen Jokilaakso liikkeelle -kuntoilukampanja.

Kampanja-aika on 1.–30. marraskuuta. Tuttuun tapaan kerätään vähintään puolen tunnin mittaisia liikuntasuorituksia.

Yhdelle päivälle saa merkata vain yhden suorituksen. Kuntoilutavalla ei ole väliä, pääasia on, että harrastat liikuntaa.

Uutta on, että suorituksia ei kerätä lehden mukana tulevaan kuntoilukorttiin, vaan merkataan kotona ylös kalenteriin tai erilliseen kirjanpitoon. Kuntoilukortti täytetään vasta, kun kampanja-aika on ohi tai aikaisintaan 20. marraskuuta, jos 20 suoritusta on jo silloin täynnä.

Verkkosivu aukeaa 20. marraskuuta.

Tällä kertaa jokainen sääntöjä noudattanut ja kuntoilukortin täyttänyt osallistuu arvontaan, jossa on palkintoina kaksi sadan euron ja yksi 50 euron lahjakortti.

Mikäli et onnistu täyttämään korttia 7. joulukuuta mennessä tai käytössäsi ei edes ole nettiä, ota yhteyttä toimitukseen suorituskerrat täyteen saatuasi, viimeistään 7. joulukuuta. Soita päätoimittaja Sari Kihnulalle numeroon 044 7370 397 niin täytetään kortti yhdessä.

Tänä syksynä Jokilaakso liikkeelle -kampanjaa ovat yhteistyökumppaneina tukemassa Pyhännän ja Siikajoen kunnat sekä Raahentienoon, Pulkkilan, Siikajoen ja Siikalatvan Osuuspankit.