Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa kiinni lo­mal­la­kin

Mainos: Vielä ehdit hyö­dyn­tää ke­sä­tar­jouk­sem­me, tilaa Sii­ka­jo­ki­laak­so tästä!

Sii­ka­jo­ki­nen Armi Nikola sai mer­kit­tä­vän tun­nus­tuk­sen – valittu vuoden 2020 maa- ja ko­ti­ta­lous­nai­sek­si Poh­jois-Poh­jan­maal­la

Armi Nikola Siikajoelta sai Vuoden 2020 maa- ja kotitalousnainen Pohjois-Pohjanmaalla -tunnustuksen
Armi Nikola Siikajoelta sai Vuoden 2020 maa- ja kotitalousnainen Pohjois-Pohjanmaalla -tunnustuksen
Kuva: ProAgria

Oulun Maa- ja kotitalousnaiset ovat myöntäneet siikajokiselle Armi Nikolalle Vuoden 2020 maa- ja kotitalousnainen Pohjois-Pohjanmaalla -tunnustuksen.

Nikola on toiminut Siikajoen Maa- ja kotitalousseuran johtokunnassa peräti 35 vuotta, joista useita vuosia puheenjohtajana tai sihteerinä.

– Armi Nikola on aktiivinen monitaituri ja käytännönläheinen ihminen. Häneltä onnistuvat talkootyöt, kuten viime vuosina uutispuuron keitto paikallisessa vanhusten hoitolaitoksessa. Armin kotona on pidetty monet leivonta- ja ruokakurssit. Hän tarttuu toimeen ja innostuu sekä innostaa muita positiivisella asenteella. Ystävällisenä, iloisena ja sosiaalisena ihmisenä hän edistää yhteisöllisyyttä ja toimii muutenkin kestävää kehitystä edistäen. Armi on edustanut yhdistystämme myös yli kuntarajojen. Hänen työnsä Siikajoen Maa- ja kotitalousseurassa on huomioitu myös paikkakunnan muissa yhdistyksissä, perusteli puheenjohtaja Anna-Maija Rahja Siikajoen Maa- ja kotitalousseuran ehdotusta.

Nikola on toiminut myös aktiivisesti Oulun maa- ja kotitalousnaisten piirihallituksessa vuosina 2010–2018, nostanut esille maaseudun naisten ja maatalousyrittäjän näkökulmia sekä yhteisöllisyyden merkitystä ihmisten elämään ja hyvinvointiin.

Oulun Maa- ja kotitalousnaisten myöntämä tunnustus julkistettiin koronatilanteen vuoksi etänä pidetyssä edustajakokouksessa 28. lokakuuta  ja luovutettiin Armi Nikolalle 2.12.

Edustajakokous valitsi uudeksi jäseneksi Oulun Maa- ja kotitalousnaisten hallitukseen Kaisu Mikkelän Raahesta. Hallituksen puheenjohtajana jatkaa Leea Sangi Limingasta sekä muina jäseninä Aino Viitala Muhokselta, Teresa Majuri Haapavedeltä, Anna-Maija Rahja Siikajoelta ja Maija-Liisa Tausta-Ojala Oulusta.