Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

SSAB en­nä­tys­tu­los­vauh­dis­sa, Raahen teh­taal­la sel­vi­tys­työ fos­sii­li­va­paas­ta te­räs­tuo­tan­nos­ta jatkuu

Oulainen

SSAB:n yksittäisen vuosineljänneksen liikevoitto ylitti ensimmäistä kertaa 10 miljardia kruunua ja oli 10,4 (4,1) mrd. kruunua.

– Kaikki liiketoiminta-alueemme raportoivat vahvan tuloksen korkeiden teräksen hintojen ja vakaan sisäisen suorituksen vauhdittamina. Kassavirran kehitys oli vahvaa. SSAB vahvistaa asemiaan terästeollisuuden vihreän siirtymän edelläkävijänä ja jatkaa pilottivolyymien toimittamista valittuihin yhteistyöhankkeisiin. Toisella vuosineljänneksellä Volvo toimitti asiakkaalleen maailman ensimmäisen SSAB:n fossiilivapaasta teräksestä valmistetun rakennuskoneen, toteaa toimitusjohtaja Martin Lindqvist katsauksessaan.

SSAB Special Steels -divisioona saavutti uuden toimitusennätyksen, ja toisen neljänneksen liikevoitto nousi 2 392 (1 175) milj. kruunuun. Liikevoittoprosentti nousi 26,6 (20,1) prosenttiin. Erikoislujat teräkset ovat SSAB:n tärkein kasvualue ja ne tukevat asiakkaiden pyrkimyksiä parantaa koneidensa ja laitteidensa tuottavuutta ja kestävää kehitystä. SSAB Europe -divisioonan toisen neljänneksen liikevoitto nousi 4 070 (1 512) milj.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.