Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Ta­vast­ken­gäl­tä kai­va­taan nyt kom­ment­te­ja ky­lä­kaa­vas­ta

Tavastkengän kyläkaavan kysely on auki maanomistajille ja kyläläisille elokuun puoliväliin saakka.

Pyhäntä

Tavastkengän kylälle Pyhännälle laaditaan parhaillaan osayleiskaavaa. Sen työstäminen on siinä vaiheessa, että maanomistajilta, asukkailta, elinkeinonharjoittajilta ja muilta osallisilta kysytään mielipiteitä, tarpeita ja toiveita kaavaan liittyviin asioihin sekä alueen kehittämiseen.

– Toivotaan, että mahdollisimman moni vastaisi kyselyyn. Se on nettipohjainen, mutta kirjallisenkin kaavakkeen saa kunnantalon infosta, Pyhännän kunnan tekninen johtaja Timo Aitto-oja toteaa.

Kaavatyö on hänen mukaansa muutenkin hyvässä vauhdissa. Tavastkengällä on jo tehty pesimälintuselvitys ja luontoselvityksiä. Muinaisjäännösselvityksiä tehdään kesän aikana, ja samalla tarkennetaan muun muassa kulttuuriympäristöselvityksiä.

Asukaskyselyyn voi vastata 14. elokuuta saakka. Kyselyyssä voi vastata joko kaikkiin kysymyksiin tai osaan niistä. Vastaukset käsitellään luottamuksellisesti ja toiveet huomioidaan kaavatyössä mahdollisuuksien mukaan.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin