Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Toi­mii­ko rii­si­nik­si pu­he­li­men kui­vauk­ses­sa? – Rii­sis­tä irtoava hie­no­ja­koi­nen pöly voi ai­heut­taa li­sä­on­gel­mia

Kesällä puhelin löytää paikkansa yhä useammin esimerkiksi shortsien taskusta. Samalla kasvaa sen todennäköisyys, että laite putoaa maahan tai veteen. Riski on olemassa myös lasten vauhdikkaissa kesäleikeissä.

DNA:n ja Nepan yhteistyössä tekemän koululaistutkimuksen mukaan suomalaisten lasten ja nuorten puhelin uusitaan useimmin juuri rikkoutumisen vuoksi. Yli puolet suomalaislasten ja -nuorten vanhemmista kertoo, että uusi puhelin hankitaan aiemman puhelimen rikkoontumisen vuoksi tai siitä syystä, ettei puhelin toiminut enää kunnolla.

Puhelimet kestävät iskuja verrattain hyvin, mutta huonolla tuurilla pienikin kolhu saattaa aiheuttaa matkapuhelimelle ison vahingon: joskus puhelimen tipahtaminen matollekin riittää rikkomaan sen.

DNA Kaupan toimitusjohtajan Sami Aavikon mukaan puhelimen putoamisen yhteydessä kärsii yleensä näyttö.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin