Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Val­tuus­to siunasi Sii­ka­lat­van kunnan en­sim­mäi­sen vies­tin­tä­stra­te­gian – seu­raa­vak­si pa­nos­te­taan pää­tös­vies­tin­tään

Toimintansa vuoden 2009 alussa aloittaneella Siikalatvan kunnalla on nyt valtuuston siunaama ensimmäinen viestintästrategia.

Siikalatva

Siikalatvan kunnan viestintästrategian valtuutetuille esitteli sen laatinut viestintäkoordinaattori Minna–Marika Kumpulainen.

– Strategian on rakenteeltaan perinteinen ja klassista tyyliä noudattava. Koska tämä on kunnan ensimmäinen, halusi laatia sellaisen, jota oikeasti pystytään noudattamaan, ja jonka tavoitteet ovat realistisia.

Kumpulainen muistutti, että viestintää tekevät kaikki kuntaorganisaatiossa työskentelevät, sekä myös luottamushenkilöt ja kuntalaiset.

Toimintasuunnitelma on selkeä: Keskitytään vahvistamaan kunnan brändiä, parannetaan mainetta, laitetaan viestinnän perustyö kuntoon, viestitään selkeästi ja aktiivisesti sekä perehdytään viestinnän peruskäytäntöihin. Mikäli on tarvetta kouluttautua, miten viestiä luottamushenkilönä, voidaan tarjota myös koulutusta.

– Tärkein tavoite on, että tehdään perushyvästä viestinnästä rutiinia niin, että viestintä kulkee kaiken tekemisen rinnalla.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.