Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Lukijalta
Mielipidekirjoitus
Tilaajille

Vihreä siir­ty­mä - työtä Suomeen

Elinkeinoelämän keskusliitto ei liene johtamassa meitä harhaan? Nimittäin juuri Elinkeinoelämän keskusliiton avaaman dataikkunan tilannetiedon mukaan Suomessa on nyt vireillä vihreän siirtymän investointeja yli 15 miljardin euron edestä. Tämän luvun päälle tulevat vielä investoinnit maatuulivoimaan ja energiaverkkoihin. Myös palvelusektorilla etenee laajamittaisesti vihreään siirtymään liittyviä investointeja.

Samaan aikaan vaalikentillä kuulee uskomattomia juttuja siitä, kuinka vihreä siirtymä olisi ajamassa Suomea ja suomalaisia konkurssiin. EK:n avaama reaaliaikainen sivusto kertoo täysin toisenlaista viestiä ja vieläpä teknologioittain ja paikkakunnittain jaotellen. Suomen kasvu syntyykin juuri vihreästä siirtymästä.

Ekologinen kestävä jälleenrakentaminen ja kestävä siirtymä, jotka turvaavat planeettaamme myös tuleville sukupolville, eivät olekaan ajamassa Suomea alamäkeen, vaan täysin päinvastoin. Joten, jos kuulet vaalikentällä möyhäämistä vihreän siirtymän osalta, niin kannattaa muistaa miljardi-investointien tilannekuva.

Paljon parjattu nykyhallitus on vauhdittanut ja ohjannut näitä investointeja mm.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.