Mainos: Talvitarjouksena Siikajokilaakso Digi tai myös painettu lehti, katso tarjoukset tästä

Tilaajille

Yh­dis­tys­toi­mi­joi­den jak­sa­mi­ses­ta ja va­paa­eh­tois­toi­min­nan jat­ku­mi­ses­ta kes­kus­tel­laan Norsun hank­kees­sa –Nina Ku­run­lah­ti kan­nus­taa väkeä mukaan

Nouseva Rannikkoseutu ry (Norsu) on käynnistänyt Jaksamisen jäljillä –hankkeen, jonka tavoitteena on tukea yhdistystoimijoiden jaksamista ja turvata vapaaehtoistoiminnan jatkuvuutta. Hanke toteutetaan tammi-kesäkuussa 2023.

Yhdistysten vapaaehtoisten jaksaminen, vapaaehtoisten ikääntyminen, nuorten mukaan saaminen ja tehtävien kasautuminen nousevat esiin yhä useammin. Nyt tarvitaan yhdistystoimijoiden apua ja tietotaitoa ratkaisujen löytämiseen.

– Etsimme Jaksamisen jäljillä hankkeeseen mukaan erilaisista lähtökohdista tulevia yhdistystoimijoita (esimerkiksi aktiivinen yhdistys, hiipuvan toiminnan yhdistys, monessa yhdistyksessä mukana oleva toimija, yhdistyksestä eronnut). Mukaan hankkeen toimintaan voivat tulla myös vapaaehtoiskoordinaattoreina ja yhdistysten kanssa toimivat henkilöt, kyläkehittäjä Nina Kurunlahti viestittää.

Hankkeessa toteutetaan viisi tunnin mittaista etätyöpajaa sekä viisi fokusryhmähaastattelua etänä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin