Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Feelia toi­mit­taa yli 10 mil­joo­nan euron edestä ruokaa Van­taal­le – yh­teis­työ Vantaan ti­la­pal­ve­lui­den kanssa käyn­nis­tyy kesällä

Pyhäntä

Fodelia Oyj:n tytäryritys Feelia Oy voitti yli 10 miljoonan euron arvoisen Vantaan tilapalvelut Vantti Oy:n kilpailutuksen.

Fodelia Oyj tiedottaa, että sen tytäryhtiö Feelia Oy on allekirjoittanut sopimuksen Vantaan tilapalvelut Vantti Oy:n kanssa ateriakomponenttien toimittamisesta Vantti Oy:n toimipisteisiin. Hankinnan kokonaisarvo neljälle vuodelle on Vantin arvion mukaan 10–12 miljoonaa euroa. Sopimuksen ansiosta Vantin valikoimiin tulee yli 40 Feelian toimittamaa tuotetta. Yhteistyö käynnistyy kesän aikana.

– Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki, ja olemme valmiita palvelemaan heitä hyvin laajan valikoimamme avulla. Kilpailutuksen voitto on meille myös tärkeä referenssi, ja kertoo osaltaan potentiaalistamme tarjota laajaa valikoimaamme myös merkittäville julkisen puolen asiakkaille, Feelia Oy:n toimitusjohtaja Jukka Ojala kommentoi.

Fodelian suurimman yhtiön Feelian kasvun turvaaminen on tarkoittanut yhtiössä merkittäviä panostuksia niin tuotekehitykseen kuin tuotantoonkin.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.