Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Hae ke­sä­toi­mit­ta­jak­si Sii­ka­jo­ki­laak­soon

Siikajokilaakso
Kiinnostaako sinua kesätyö paikallislehdessä? Vielä ehdit hakea kesätoimittajaksi Siikajokilaaksoon.
Kiinnostaako sinua kesätyö paikallislehdessä? Vielä ehdit hakea kesätoimittajaksi Siikajokilaaksoon.
Kuva: Sari Kihnula

Kesätöiden haku Siikajokilaaksoon on avoinna. Kesätoimittajana pääset tekemään tämän päivän vaatimusten mukaista paikallismediaa.

Pääset uutisoimaan verkkoon ja printtiin sekä valokuvaamaan. Eduksi on, jos olet innostunut tekemään videoita tai sinulla on jo hyppysissä taito tehdä podcasteja.

Työsi tulee olemaan niin liikkuvaa, että ajokortti ja kesätöiden ajan käytössäsi oleva oma auto ovat välttämättömät tehtävän hoitamisessa.

Toimituksemme sijaitsee Siikajoen Ruukin kylällä, mutta juttukeikkamatkoilla pääset kiertämään pitkin Siikajokivartta, jolloin myös Pyhäntä ja Siikalatvan neljä pitäjää tulevat tutuiksi.

Juttuideoita voimme miettiä porukalla, mutta pääset myös pohtimaan itse omia juttuaiheita. Vastuutakin saat jakaa muun muassa silloin, kun on sinun vuorosi pitää verkkomme vireänä päivittämällä sinne artikkeleita useita kertoja päivässä.

Toivomme kesätoimittajaksemme hakevilla olevan jo kokemusta alasta joko opintojen tai työkokemuksen kautta. Kesätyöpestin aluksi saat perehdytyksen niin toimitusjärjestelmän kuin verkkotyökalumme sekä muiden ohjelmien käyttöön.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä ota yhteyttä päätoimittaja Sari Kihnulaan puhelimitse 044 7370 397 tai sähköpostitse sari.kihnula@siikajokilaakso.fi

Siikajokilaakso on vuonna 1966 perustettu Pyhännän, Siikalatvan ja Siikajoen kuntien alueella ilmestyvä tilattava paikallislehti. Olemme osa Kaleva Media -konsernia.

Hae kesätöihin 23. tammikuuta mennessä osoitteessa rekry.kalevamedia.fi