Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Hy­vin­voin­ti­ker­to­muk­sen anti pu­hut­te­li – pu­heen­joh­ta­jien linjaus hy­vin­voin­ti­suun­ni­tel­man ah­ke­ras­ta lu­ke­mi­ses­ta

Siikalatva

Siikalatvan kunnan hyvinvointikertomus vuosilta 2017–2021 nosti esille keskeisiä asioita, joiden korjaamiseen pyritään vaikuttamaan vuosille 2022–2025 laaditulla hyvinvointisuunnitelmalla.

Hyvinvointikertomus antaa tilastotiedon pohjalta merkittäviä faktoja niin virkamiesten kuin luottamushenkilöidenkin työn pohjaksi, kun aineistossa on faktatietoa kaikista ikäryhmistä.

Siikalatvan väkiluku on edelleen laskeva, mutta vuoden 2020 osalta saatiin myönteistäkin tietoa, kun tulo- ja lähtömuuttoa verrattaessa Siikalatvalle muuttajia oli hieman enemmän mitä pois muuttajia.

Siikalatvan työttömyysprosentti on maakunnan keskitasoa. Työttömyydessä huolestuttavaa on, että pitkäaikaistyöttömien osuus on ollut nousussa.

Koululaisterveyskyselyt on tehty vuosina 2019 ja 2021. Kunnanjohtaja Pirre Seppänen arvioi, että tulosten perusteella terveytensä keskikertaiseksi tai huonoksi kokevien osuus on kasvanut merkittävästi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.