Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Jo­ki­hel­men opiston kurssit pyö­ri­vät ko­ro­na­ra­joit­tein

Pyhäntä ja Siikalatva
Jokihelmen opiston opintopiirit toimivat koronarajoitusten vuoksi tavanomaista suppeammin. Kolme vuotta sitten kehräyskurssilla opeteltiin vanhoja työtapoja.
Jokihelmen opiston opintopiirit toimivat koronarajoitusten vuoksi tavanomaista suppeammin. Kolme vuotta sitten kehräyskurssilla opeteltiin vanhoja työtapoja.
Kuva: Sari Kihnula/arkisto

Talvilomaviikon  jälkeen vapaan sivistystyön ja  taiteen perusopetuksen opetus jatkuu Jokihelmen opistossa uusin kuntakohtaisesti tehtyjen koronarajoituslinjausten mukaisesti.

Kuntakohtaiset linjaukset ovat osin muuttuneet opiston 26. helmikuuta antaman tiedotteen jälkeen maaliskuun osalta. Talviloman jälkeen yksilö- ja pienryhmäopetusta on alle 18-vuotiaille turvallisuus-, maski- ja hygieniaohjeita noudattaen Haapavedellä, Kärsämäellä, Pyhännällä, Oulaisissa, Siikalatvalla ja Merijärvellä. Ryhmäkoko määritetään käytettävä tila ja terveysturvallisuus huomioiden ryhmäkohtaisesti.

Oulaisissa ja Siikalatvalla ajalla 15.–28. maaliskuuta toteutuu osa vapaan sivistystyön kursseista kaikille ikä-luokille lähiopetuksena turvallisuus-, maski- ja hygieniaohjeita noudattaen. Opetusajankohdat ovat viikkojen 8–9 mukaiset. Muutokset ovat mahdollisia tautitilanteen kehityksestä johtuen. Mahdollisista muutoksista ja uusien kurssien alkamisesta ilmoitetaan kurssikohtaisesti opiskelijoille ja opettajille, jos ne poikkeavat talvilomaa edeltävältä ajalta.