Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Juk­ka­ta­lol­la tälle talvea jo toiset muu­tos­neu­vot­te­lut – Ilkka Sy­dän­met­sä: “Tar­koi­tus on mennä täs­tä­kin las­ku­kau­des­ta yli”

Talokauppa ei ole piristynyt vuodenvaihteen jälkeen, joten PRT-konserniin kuuluvalla Jukkatalolla on aloitettu tälle talvea toiset muutosneuvottelut.

Pyhäntä

Yli 50 vuotta sitten perustetun Pyhännän taloteollisuuden lippulaivan Jukkatalon historiassa eletään poikkeuksellisia aikoja, kun vasta marraskuun lopulla päättyneiden muutosneuvottelujen jälkeen kuluvalla viikolla on käynnistetty uudet neuvottelut.

– Edellisissä muutosneuvotteluissa lähdettiin siitä, että talveksi ja kevääksi katsotaan sopeutustoimet. Kaupankäynti on edelleen ollut varsin hiljaista. Näyttää, ettei koko vuonna tule kauppa piristymään. Merkittävästi vähemmän tulee talokauppaa, mitä oli ajateltu. Aiempien neuvottelujen toimet eivät nyt tässä kohti riitä, sen takia joudutaan pitämään uudet neuvottelut, että saadaan sopeutettua toimet sellaiseksi, miksi volyymi tänä vuonna muodostuu, toteaa PRT-Forest Oy:n toimitusjohtajuuden lisäksi toistaiseksi myös Jukkatalon toimitusjohtajana toimiva Ilkka Sydänmetsä.

Sydänmetsä ei halua neuvottelujen vasta käynnistyttyä kertoa tarkempia lukuja, vaan niistä tiedotetaan julkisuuteen neuvottelujen päätyttyä.

– Irtisanomisista ja lomauttamisista neuvotellaan.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.