Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­lis­uu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kes­kus­tan Sii­ka­joen kun­nal­lis­jär­jes­töl­lä kes­kus­te­le­va vuo­si­ko­kous – Simo Lauk­ka­nen kan­san­edus­ta­ja­eh­dok­kai­den jouk­koon

Keskustan Siikajoen kunnallisjärjestön vuosikokous pidettiin Luohuan koululla. Kokouksessa vierailivat Keskustan eduskuntaryhmän puheenjohtaja, kansanedustaja Juha Pylväs sekä kansanedustaja Hanna-Leena Mattila. Kuulluissa puheenvuoroissa ja käydyssä keskustelussa kokousväki sai kuulla rauhoittavia terveisiä edustajilta. Huolimatta erittäin haastavasta ja vaikeasta, samanaikaisesti usealla sektorilla kriisiytyneestä tilanteesta, huolimatta, keskeisillä viranhaltijoilla ja päättäjillä on hyvä tilannekuva Suomen asemasta sekä riittävät toimenpiteet käynnissä, niin turvallisuuden ja huoltovarmuuden varmistamisen kuin myös energiakysymysten suhteen.

Energiaomavaraisuuden varmistamisessa energiaturpeen käytön edistäminen nähdään tarpeelliseksi. Kokouksen keskustelussa nousi esiin myös muutama vuosi sitten kuopatun Kollajan tekoallashankkeen uudelleen herättelyn mahdollisuus. Keskustaväki kantaa suurta huolta maatalouden vaikeasta tilanteesta, niin taloudellisesta kuin myös henkisestä. Edustajat kertoivat tilanteeseen olevan tulossa pikaisia, konkreettisia helpotuksia.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.