Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Kes­kus­ta­nuor­ten Poh­jois-Poh­jan­maan pii­ri­hal­li­tus­ta johtaa lop­pu­vuo­den py­hän­tä­läi­nen Marjut Lei­vis­kä

Pyhäntä

Keskustanuorten Pohjois-Pohjanmaan piiri ry valitsi ylimääräisessä yleisessä piirikokouksessa uudeksi piirihallituksen puheenjohtajaksi loppuvuodelle pyhäntäläisen Marjut Leiviskän. Leiviskä toimi aikaisemmin piirihallituksen varapuheenjohtajana.

Tiedotteen mukana piirihallitus päätti kutsua ylimääräisen yleiskokouksen koolle, koska väistyvä puheenjohtaja Ville Mykkänen on muuttamassa ulkomaille ja näin ollen estynyt hoitamaan tehtäväänsä.

– Aikani piirin varapuheenjohtajana on ollut erittäin opettavaista. Matkalle on mahtunut useat vaalit, monta eri piirihallitusta sekä paljon iloisia kohtaamisia. Loppuvuotena haluan, että piiri ottaa kantaa paikallisiin ja valtakunnallisiin aiheisiin sekä järjestää matalan kynnyksen tapahtumia jäsenille. Lisäksi syksyn aikana keskitymme jäsenhankintaan, kommentoi Leiviskä tiedotteessa valintaansa.

Pyhäntäläinen Marjut Leiviskä paljasti Siikajokilaaksolle lauantaina Pyhännällä Perttuli-torilla, että on ehdolla puheenjohtajan tehtävään. Valinta varmistui ylimääräisessä yleisessä piirikokouksessa. Leiviskä opiskelee Oulussa, mutta viettää paljon vapaa-aikaa kotipitäjässään.
Pyhäntäläinen Marjut Leiviskä paljasti Siikajokilaaksolle lauantaina Pyhännällä Perttuli-torilla, että on ehdolla puheenjohtajan tehtävään.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.