Lataa nyt: Sii­ka­jo­ki­laak­so-so­vel­lus pitää sinut kiinni pai­kal­li­suu­ti­sis­sa

Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Tilaajille

Kir­jas­to­vir­ma-si­vus­to tois­tai­sek­si poissa käy­tös­tä tie­to­tur­va­syis­tä – alueen kir­jas­tot ovat ha­ke­neet han­ke­avus­tus­ta si­säl­tö­jen lä­pi­käy­mi­sek­si ja siir­tä­mi­sek­si uudelle alus­tal­le

Siikajokilaakso

Pohjoispohjalaista kulttuuria, paikallishistoriaa ja perinnetietoa sisältävä tietokanta Kirjastovirma.fi on toistaiseksi pois käytöstä. Sivustoa on käytetty paljon paikallisen kulttuuriperinteen tiedonlähteenä, mutta tietoturvasyistä se odottaa nyt tallennettuna siirtoa uudelle alustalle.

Sivusto ei enää täyttänyt nykyisiä saavutettavuusvaatimuksia. Ohjelmisto, jolla sivusto on tuotettu, on vanhentunut ja tietoturvan tuki on päättynyt. KirjastoVirman tiedotteessa kerrotaan, että sivuston ylläpito päättyi 30. marraskuuta.

Alueen kirjastot ovat hakeneet hankeavustusta sisältöjen läpikäymiseksi ja siirtämiseksi uudelle alustalle. Kirjatovirmaan tuotettiin sisältöä vuosina 2000–2012, jolloin työtä rahoitti Euroopan sosiaalirahasto ja rahoittajaviranomaisena toimi Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.