Mainos: Tutustu Siikajokilaakso Digiin eurolla kuukausi - tilaa tästä

Ko­ro­na­po­ti­lai­den määrä kas­va­nut pe­rus­ter­vey­den­huol­los­sa Poh­jois-Suo­mes­sa – OYSissa 19 ko­ro­na­po­ti­las­ta

Suomessa on sairaalahoidossa 953 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) maanantaina. Määrä on 46 potilasta enemmän kuin perjantaina.

Suomessa on sairaalahoidossa  953 koronapotilasta, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL) maanantaina. Määrä on 46 potilasta enemmän kuin perjantaina. Koronapotilaita on sairaaloissa 82 enemmän kuin viikko sitten.

Tehohoidossa on koko maassa 45 potilasta, mikä on viisi enemmän kuin perjantaina.

Oulun yliopistollisessa sairaalassa on maanantaina hoidettavana 19 koronapotilasta oyskorona.fi-sivuston mukaan. Määrä on seitsemän enemmän kuin perjantaina.

Koko OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa koronapotilaita on yhteensä 159. Määrä on lisääntynyt 35:llä perjantaista. Tehohoidossa olevien koronapotilaiden määrä on lisääntynyt neljällä, heitä on kahdeksan.

OYSin erityisvastuualueen sairaaloissa on erikoissairaanhoidossa 47 koronapotilasta, mikä on kuusi enemmän kuin perjantaina. 104 koronapotilasta on perusterveydenhuollossa, mikä on 25 enemmän kuin perjantaina.

OYSin erityisvastuualue kattaa Pohjois-Pohjanmaan, Lapin, Länsi-Pohjan, Kainuun ja Keski-Pohjanmaan sairaanhoitopiirit.