Tunnustusta aktiivisille kyläläisille: Re­von­lah­ti on maa­kun­nan vuoden kylä

Mainos: Syksyn supertarjouksena Siikajokilaakso Digi 6 kk vain 29 €, tilaa tästä!

Tilaajille

Kou­lu­työn alkua ei elo­kuus­sa haittaa vii­me­tin­gan kou­lu­pää­tös – Alek­san­te­rin koulun tavarat muu­tet­tiin jo ta­kai­sin

Siikalatva/Rantsila

Aleksanterin koulun muuttoa Gananderin koululle on valmisteltu pitkin kevättä opetustyön ohessa niin, että ennen kouluvuoden loppua tälle keväälle suunnitellut muuttotoimet tulisivat tehtyä. Kun kunnanvaltuusto päätti viime viikon keskiviikkoiltana, että Rantsilan koulujen toimintojen saman katon alle keskittämisessä otetaan aikalisä, olivat opettajat jo lähteneet kesälomalle.

Uuden lukuvuoden alkua oli Gananderin koulun tiloissa odottamassa 4- ja 5-luokkalaisten koulutarvikkeet ja -irtaimisto. Kouluvuoden viimeisellä viikolla oli jo muutettu Aleksanterin koululle takaisin 3-luokkalaisten tavarat, kun kunnanhallituksen kokouksen jälkeen oli linjattu, että Aleksanterin koulun tiloissa koulutyötä jatkavatkin 1- ja 2-luokkalaisten lisäksi myös 3-luokkalaiset. Alaluokkien oli sovittu viipyvän tutussa koulussa kunnes Gananderin koulun yhteyteen kilpailutusvaiheessa ollut luokkasiipi saataisiin valmiiksi.

Lue Digiä 1 kk _vain 1 €_

Tutustu, voit peruuttaa tilauksen koska tahansa.