Siikajokilaakson nro 1: Sii­ka­jo­ki­laak­soa jul­kais­tu 55 vuotta – ver­kos­sa luet­ta­vis­sa en­sim­mäi­nen Sii­ka­jo­ki­laak­so

Tilaajille

Ku­va­tai­de­kou­lu­lais­ten tai­de­teok­set esillä Py­hän­nän kir­jas­tol­la – mukana myös yh­tei­sö­tai­de­teos

Pyhäntä
Ulla Koskelon sekatekniikkatyössä on käytetty muun muassa öljypastellia ja mustetta. Kuvataiteen syventävä työpaja / aikuiset.
Ulla Koskelon sekatekniikkatyössä on käytetty muun muassa öljypastellia ja mustetta. Kuvataiteen syventävä työpaja / aikuiset.
Kuva: Marjut Lustig

Tällä kertaa Jokihelmen opiston syysnäyttelyssä esittäytyy neljä kuvataideryhmää Pyhännältä: Kuvataide Toimintatupa, Kuvataide Tavastkenkä ja lasten ja nuorten taidekoulusta 7-12-vuotiaiden ryhmä sekä yli 11-vuotiaiden kuvataiteen syventävä työpaja.

– Olemme herkutelleet monenlaisilla tekniikoilla ja väreillä ja välineillä. Tekniikoita on keksitty myös itse. Ideoita on ammennettu niin syksyn tunnelmista kuin mielikuvituksestakin ja opiskelijoiden omista kiinnostuksen kohteista. Näyttelyssä on myös esillä yhteisötaideteos ”Taidetikkaat”, johon Jokihelmen opiston ”itäisen alueen”  eli Siikalatvan, Pyhännän, Kärsämäen ja Haapaveden kuvataidekoululaiset ovat kukin tehneet yhden askelman, kertoo lasten ja nuorten kuvataidekoulussa opettava Marjut Lustig.