Kyllä kelepaa pu­luk­kis­ten pal­loil­la

Ylämäkelän liikuntasali vihittiin käyttöön Pulkkilassa lentopalloilijoiden avustuksella.

Ylämäkelän liikuntasali vihittiin käyttöön Pulkkilassa lentopalloilijoiden avustuksella.

Tilaajille
Tilaajille
Siikalatva/Pulkkila
Pulkkilan Ponnen palloilijat ovat Ylämäkelän liikuntasalin aktiivikäyttäjiä jo vuosikymmeniä. Pitkän evakkokauden jälkeen päästään pitkästä aikaa ikiomaan saliin. Kunnanjohtaja Pirre Seppänen otti avajaisvieraat vastaan vielä tyhjässä eteisaulassa, jonka käyttötarkoituksen löytämiseen hän pyysi kuntalaisten apua. Rennon avajaistilaisuuden ajan keskustelu kävi innokkaan vilkkaana salin käyttäjien ja päättäjien välillä. PuPon palloilujaoston puheenjohtaja Toni Jokela lahjoitti Pirre Seppäselle muistoksi ikioman lentopallon ja kiitteli tämän osallisuudesta salin uudistamiseen. Seppänen puolestaan kiitteli sitä, että saattoi pelata ilman osaamisvaateita. "Yleensä minun täytyy kauheasti tietää ja osata, mutta lentopallopeleissä sain olla se kaikista huonoin!" Teemu Moilanen ja Pirre Seppänen keskustelivat remontoitujen tilojen käyttötarkoituksista. Aulakäytävän päässä oleva Teemun luokka on Arttu Kamulan mukaan ainoa "suojeltu" tila, jossa näkyy jotain entistä pintaa vanhojen aikojen muistoksi.
Pulkkilan Ponnen palloilijat ovat Ylämäkelän liikuntasalin aktiivikäyttäjiä jo vuosikymmeniä. Pitkän evakkokauden jälkeen päästään pitkästä aikaa ikiomaan saliin.
Pulkkilan Ponnen palloilijat ovat Ylämäkelän liikuntasalin aktiivikäyttäjiä jo vuosikymmeniä.

Lue Digiä _vain 1 €/kk_

Tilauksella pääset lukemaan rajoituksetta tämän ja muita kiinnostavia artikkeleita

Kaikki sisällöt verkossa ja sovelluksessa Näköislehti keskiviikkoisin ja arkisto Kuvagalleriat ja videot Uutiset sähköpostiisi keskiviikkoisin